Trabzonspor Trabzonspor'da Boyata bekleyişi

Trabzonspor'da Boyata bekleyişi

13.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da sağ stoper arayışı devam ediyor. Bordo-mavililer, Hertha Berlin forması giyen Dedryck Boyata için girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonsporda Boyata bekleyişi

Solak stoperler Vitor Hugo ve Stefano Denswil’i kadrosunda tutan Karadeniz ekibi, sağ stoper pozisyonuna güçlü bir takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda ilk olarak Marlon’la temas kuran Trabzonspor, Kaan Ayhan için de Sassuolo’ya teklif yaparak beklemeye geçmişti.

Haberin Devamı

Marlon’un Monza’ya transfer olması ve Kaan Ayhan transferindeki ekonomik zorluklar bordo-mavili teknik heyet ve yönetimi yeni arayışlara yöneltti. 31 yaşındaki Belçikalı stoper Boyata için Hertha Berlin’e 2.5 milyon euro bonservis ve başarıya endeksli 1 milyon euro bonus teklif eden Karadeniz ekibi, Alman kulübünden henüz olumlu bir dönüş alamadı. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.

Trabzonspor’un bir başka Alman kulübü Hoffenheim’de top koşturan Avusturyalı stoper Stefan Posch’la da ilgilendiği ileri sürüldü. Bordo-mavililerin, Posch için kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bu arada Göztepe’nin kiralanması düşünülen Hüseyin Türkmen’in peşinde olduğu ortaya çıktı. İzmir ekibinin, Hüseyin için Trabzonspor’a resmi teklif yapacağı vurgulandı.

Haberin Devamı