Trabzonspor Trabzonspor’da çifte imza

Trabzonspor’da çifte imza

11.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer Dorukhan ve Cornelius’a imza töreni düzenledi. Ağaoğlu, Dorukhan için Beşiktaş’a teşekkür etti; Cornelius’un en zor transfer olduğunu söyledi.

Trabzonspor’da çifte imza

Trabzonspor, yeni transferleri Andreas Cornelius ve Dorukhan Toköz için kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenledi. Ağaoğlu gelenek haline getirdiği kadroya yeni katılan isimlere forma satışı yerine bu kez futbolculara fidan bağışı yaptırdı, “Orman yangınları hepimizi çok üzdü. Yeryüzünde yaşayan her bireyin doğaya karşı bir sorumluluğu var” dedi.

Haberin Devamı

Ağaoğlu, “Dorukhan önemli bir futbolcu. Gelişiminde önemli pay sahibi olan Beşiktaş’a çok teşekkür ediyoruz. Umarım Trabzonspor’dan Avrupa’ya gider. Andreas Cornelius’un ise yaptığımız en zorlu transfer olduğunu söylemeliyim. Mayısta başladık, iki defa kesintiye uğradı. Sonuç olarak bugün aramızda. Ona da hoş geldin diyoruz” ifadelerini kullandı.

Cornelius “Trabzonspor’a geldiğim için çok mutluyum. Gollerimi atarak katkı sağlamayı ve kupaları dört gözle bekliyorum. Kulübe bu kadar bağlı taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” derken Dorukhan ise “Trabzonspor’da olduğum için çok mutlu, gururluyum. Abdullah Hoca ile yönetime teşekkür ederim. Umarım şampiyonlukta çok büyük katkım olacak” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Andreas Cornelius’ta 20 milyonluk şart

Trabzonspor, Cornelius’un transferini KAP’a bildirdi. Parma’ya sözleşme fesih bedeli 4 taksit halinde, 4.873.500 euro + %5 FIFA dayanışma katkısı ödenecek. Futbolcuya; her bir sezon için 1.500.000 euro garanti ücret ödenecek. Yine anlaşma kapsamında, Türk kulübü olmaması şartıyla, futbolcunun, 20.000.000 euro karşılığında serbest kalma hakkı var. Öte yandan Trabzonspor, yarın Molde’ye konuk olacağı UEFA Konferans Ligi rövanş maçının hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdürdü. Son idmanda yer almayan Koita ve Ömür’ün deplasmana götürülmeyeceği, Dorukhan’ın belirsiz olduğu belirtildi.