Trabzonspor Trabzonspor'da dev operasyon

Trabzonspor'da dev operasyon

22.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karadeniz ekibinde gönderilecek oyuncular büyük ölçüde belirlendi. Kadroda düşünülmeyen Muhammet Demir, Aykut Demir, Sefa, Musa Nizam, Ramazan, Ibanez, Yusuf Erdoğan ve Aytaç ile yollar ayrılıyor.

Trabzonsporda dev operasyon

Trabzonspor’da gençlerle birlikte 41 kişiye ulaşan kadroyu azaltma operasyonu başlıyor. Bu kapsamda ilk olarak Zeki Yavru ile anlaşarak yollarını ayıran bordo-mavililer önümüzdeki günlerde birçok futbolcuyu göndermeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Kadrosundaki genç oyuncuların bazılarını gelişim göstermeleri için farklı takımlara kiralamayı planlayan Karadeniz ekibi 8-9 oyuncuyla da vedalaşacak. Yeni sezonda 24-25 kişilik oyuncu kadrosu ile mücadele etmeyi planlayan Trabzonspor’da; Muhammet Demir, Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Ramazan Övüç, Luis Ibanez, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara gibi isimlerle yolların ayrılması düşünülüyor. Bu oyuncuların kiralık olarak veya bonservisleriyle birlikte gönderilmek istendiği ifade edildi.

Bu arada bordo-mavili yönetimin genç oyuncuların durumuyla ilgili Teknik Direktör Ersun Yanal’la bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Gençler kalıyor

Geçen sezon Yusuf Yazıcı’yı kazanan Karadeniz ekibinde; Uğurcan, Furkan, Abdurrahim, Yunus Emre ve Abdülkadir’in kadroda tutulacakları belirtildi. Diğer taraftan sezonu Şanlıurfaspor’da kiralık olarak geçiren Batuhan’ın da kampa davet edileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Yusuf Erdoğan geçen sezon 30 maçta forma giyerken 14 kez ilk 11’de şans buldu ve 4 gol attı.