Trabzonspor Trabzonspor'da Marek Hamsik evde kaldı

Trabzonspor'da Marek Hamsik evde kaldı

28.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yıldız ismi Gbamin ile birlikte Atakaş Hatay maçı kadrosundan çıkarıldı. Son iki antrenmanda yer almayan Abdülkadir Ömür ise takımla birlikte çalıştı.

Trabzonsporda Marek Hamsik evde kaldı

Trabzonspor’un Atakaş Hatay deplasmanı öncesinde iyi ve kötü haberler bir arada geldi. Bordo-mavili ekipte Marek Hamsik ile Gbamin dünkü idmanda bulunmasına rağmen maç kadrosundan çıkarıldı. Buna karşılık, son iki antrenmanda yer almayan Abdülkadir Ömür, dün önce idmanda yerini aldı, ardından karşılaşmanın kadrosuna dahil edildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un A Takım Doktoru Halil Polat tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Futbol A takımımızın bugün yapılan antrenmanı esnasında sağ baldır bölgesinde ağrı hisseden futbolcumuz Marek Hamsik, Atakaş Hatayspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır” denildi.

Bordo-mavililerin deplasman kafilesinde bugün yapılan taktik idmanında ağrı yaşayan Marek Hamsik ile Jean Philippe Gbamin, tedavileri süren Edin Visca, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ile genç oyunculardan Hakan Aydın, Kerem Şen, Taha Altıkardeş ve Arif Boşluk yer almadı.

Son çalışmasında öğrencilerine çeşitli uyarılarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, çok hassas bir dönemden geçtiklerini ve herhangi bir kayba tahammülleri olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı