Trabzonspor Trabzonspor'da Mendy düğümü çözüldü! Anlaşma sağlandı

Trabzonspor'da Mendy düğümü çözüldü! Anlaşma sağlandı

07.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un sözleşme şartlarını kabul eden Batista Mendy’in transferinde bordo-mavililer mutlu sona ulaştı, kulüp tarafından yapılacak resmi duyuru beklenmeye başlandı.

Trabzonsporda Mendy düğümü çözüldü Anlaşma sağlandı

Trabzonspor, transferi arapsaçına dönen Batista Mendy’de mutlu sona ulaştı. Kulübü ve kendisiyle anlaşma sağlanan futbolcu ile her konuda anlaşıldı. Böylece, uzun uğraşlar verilen Fransız ön liberonun transferi sonuçlandırıldı.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Angers Kulübü ile yaklaşık 2 ay süren görüşmelerini tamamlayan bordo-mavili kulüp 23 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşması sağladı. Fransa’dan özel uçakla yola çıkan Mendy, sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşme imzaladıktan sonra bordo-mavili takımın Beşiktaş maçı hazırlıklarına katılacak. Trabzonspor’un sözleşme şartlarını kabul eden Batista Mendy’in transferinin kısa süre içerisinde kulüp tarafından resmi olarak duyurulması bekleniyor.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

1.91’lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Batista Mendy, ön libero ve merkez orta sahanın yanı sıra görev verilmesi durumunda stoperde de oynayabiliyor. Başarılı oyuncu, Angers’te geçen sezon 38 resmi maça çıktı. Fransa Milli Takımı’nın çeşitli alt yaş gruplarının da formasını giydi.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzonspor’un ön libero oyuncusu Doğucan Haspolat Westerlo’ya transfer oldu.