Trabzonspor Trabzonspor'da Nenad Bjelica düğmeye bastı

Trabzonspor'da Nenad Bjelica düğmeye bastı

09.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte Teknik Direktör Nenad Bjelica yeni Trabzonspor’u inşa etmek için kolları sıvadı.

Trabzonsporda Nenad Bjelica düğmeye bastı

Sezonu kupasız kapatan Karadeniz ekibi, Bjelica ile yeniden yapılanmaya gidiyor. Yeni yönetimi ve yeni teknik direktörü ile geçtiğimiz sezonun izlerini silmeye çalışacak olan Karadeniz ekibi, mali ve sportif anlamda planlarını hayata geçirecek. Önümüzdeki sezona sürdürülebilir bir takım bütçesiyle girmeye öncelik veren bordo-mavililer transferleri bu doğrultuda gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Trabzonspor, şampiyonluk yaşadığı 2021-2022 sezonunda 25 milyon euroluk takım bütçesiyle mücadele ederken, bu sezon ise 42 milyon euroya çıkardığı takım bütçesiyle kupa kaldıramadı. Yaşanan ayrılıklar sonrası sezonu 32 Milyon euroluk bütçeyle tamamlayan Trabzonspor, yeni sezona 25 milyon euro civarında bütçeyle girmeyi planlıyor.

Transfer arayışlarını sürdüren Nenad Bjelica, Mislav Orsic ve Bruno Petkovic’i mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Hırvat teknik adam ülkesi dışında, Slovenya, Kuzey Makedonya, Bosna Hersek ve Sırbistan’daki genç oyuncuları da yakından takip ediyor.

Yazarlar