Trabzonspor Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın yeni Gvardiol'u!

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın yeni Gvardiol'u!

08.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica’nın, Dinamo Zagreb’de A takıma alarak oynattığı Gvardiol, 90 milyon euroya Manchester City’ye gitmişti. Hırvat teknik adam, bordo-mavili ekipte de Ali Şahin Yılmaz’ı ilk 11’e hazırlıyor.

Trabzonsporda Nenad Bjelicanın yeni Gvardiolu

Leipzig’den Manchester City’e rekor transfer parasıyla giden Josko Gvardiol’un, Nenad Bjelica tarafından futbol dünyasına armağan edildiğini çok az kişi bilir. Henüz 17 yaşında A takım ile birlikte çalışmalara katılan başarılı stoper, bugün “dünyanın en pahalı stoper”i olarak ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica’nın güvendiği Gvardiol, hocasını mahçup etmezken, bordo-mavili takımda da yeni bir ismi Türk futboluna sunmaya hazırlanıyor. U19 takımından A takımına yükselen Ali, Hırvat teknik adamın gözdesi oldu. Hazırlık maçlarında da süre alan 19 yaşındaki genç stoper milli takımlarda çeşitli alt yaş gruplarında mücadele etti.

Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılan genç futbolcu, “Bordo-mavili formayı uzun yıllar giymek istiyorum. Çocukluğumdan beri fanatiği olduğum kulübüm Trabzonspor’da sözleşmemi uzattığım için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” demişti.