Trabzonspor Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! İşte transfer formülü

Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! İşte transfer formülü

06.12.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle Suudi Arabistan ekibi Al Fahya'ya transfer olan Anthony Nwakaeme, tekrardan bordo-mavili ekibe dönme hazırlığında.

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı İşte transfer formülü

Trabzonspor, eski yıldızı Nwakaeme’yi kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Bordo-Mavililer’de teknik direktör Abdullah Avcı’nın da eski öğrencisiyle çalışmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. İşte Nijeryalı futbolcu için Trabzonspor'un hazırladığı formül...

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz gün genel kurulda yaptığı açıklamada, “Nwakaeme’yi istiyoruz. Onun da gelme niyeti var ama bonservis veremeyiz. Bakalım, ne olacağını göreceğiz” demişti. Bordo-Mavililer’in “bonservisini de al, gel” dediği Nwakaeme, Suudi Arabistan temsilcisi Al Fayha ile görüşmelere başladı. Nijeryalı oyuncu, kulübüyle olan sözleşmesini feshetmesi halinde ara transfer döneminde Trabzonspor’un yolunu tutacak.

SEZON SONU DA GELEBİLİR

Nwakaeme, Al-Fayha yetkililerini bonservisini alarak ayrılma konusunda ikna edememesi halinde, Trabzonspor’a gelmek adına sezon sonunu bekleyecek. 34 yaşındaki yıldız oyuncunun, AlFayha ile olan sözleşmesi Haziran 2024’te sona erecek. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onay verdiği transferin devre arasına kadar netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı İşte transfer formülü

TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor’un 2018-19 sezonunun başında İsrail ekibi Beer Sheva’dan 1.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Bordo-Mavili formayla çıktığı 145 maçta 47 gol ve 40 asistlik bir performans sergiledi.

SEZON PERFORMANSI

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan temsilcisi ile bu sezon 16 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdi.