Trabzonspor Trabzonspor'da sakatlık şokları!

Trabzonspor'da sakatlık şokları!

01.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor daha Süper Lig start almadan sakatlıklarla boğuşmaya başladı. Önce Orsic, ardından Hüseyin Türkmen sakatlanırken, bu kervana son olarak yeni transferlerden Filip Benkovic katıldı.

Trabzonsporda sakatlık şokları

Trabzonspor’un üzerinde karabulutlar dolaşıyor... Daha lig başlamadan önce idmanda Orsic ile Hüseyin Türkmen sakatlandı. Son olarak da önceki gün AEK ile oynanan hazırlık maçında Filip Benkovic’in burnu kırıldı. Kulüpten Benkovic için şu açıklama yapıldı. Oyuncumuz Filip Benkovic’in yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda burun bölgesinde kırık tespit edilmiş ve anestezi altında kapalı olarak yerine oturtulmuştur. Durumu takip edilecektir” denildi. Üst üste gelen sakatlıklar Teknik Direktör Bjelica’nın da moralini bozdu.

Hafta içinde yönetimle bir toplantı yapacağı ve transferlerin hızla bitmesini isteyeceği öğrenilen tecrübeli çalıştırıcı hazırlık maçının ardından içinde bulundukları durumu şu sözlerle özetledi: “Biz skoru düşünmüyoruz. Bizi asıl düşündüren yaşadığımız sakatlıklar. Elimizde 4 stoperimiz var ve maalesef sakatlıklar nedeniyle 3’ü aramızda yok. Biz de bu konuyla ilgili olarak elimizden neler geliyor buna bakacağız. Tam transferi bitirdik sezona odaklandık derken şu anda bu durumdayız. Zorluklar tabii ki olacak, fakat en önemlisi bu zorlukları nasıl aşacağımız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MEHMET CAN İMZAYA GELDİ

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı savunma oyuncusu Mehmet Can Aydın sözleşme imzalamak için dün gece Trabzon’a geldi. Schalke 04’te forma giyen 21 yaşındaki sağ bek, kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele hareket etti. Mehmet Can Aydın, bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra bordo-mavili takımla resmi sözleşme imzalayacak.