Trabzonspor Trabzonspor'da Sergen Yalçın için geri sayım!

Trabzonspor'da Sergen Yalçın için geri sayım!

07.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Orhan Ak’ın istifa etmesi üzerine teknik direktör arayışlarına başlayan Başkan Ertuğrul Doğan dün İstanbul’da bir araya geldiği Sergen Yalçın’la el sıkıştı.

Trabzonsporda Sergen Yalçın için geri sayım

Trabzonspor’da teknik direktör arayışları hız kazandı. Orhan Ak’ın Ankaragücü’ne 3-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na havlu atmaları üzerine istifa etmesi, Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimini harekete geçirdi. Ankaragücü maçından sonra bir araya gelen yönetimde öne çıkan ismin Sergen Yalçın olduğu belirlendi. Başkan Doğan dün İstanbul’da Yalçın’la bir araya geldi. Görüşmenin olumlu geçtiği ve tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı ifade edildi.

Beşiktaş’ı iki sezon önce Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın’ın görevine hemen başlamaya hazır olduğu kaydedildi. Başkan Ertuğrul Doğan ile başarılı teknik adam kısa süre içinde yeniden bir araya gelecek. Görüşmede herhangi bir pürüz çıkmazsa Yalçın resmi sözleşmeye imza atarak Trabzonspor’un yeni teknik direktörü olacak.

Bu arada Trabzonspor altyapısında oynayan ve A takımla idmanlara çıkan 5 oyuncuyla 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Kaleci Çağan Yılmazer, santrfor Engin Poyraz, orta saha Mustafa Pınarcı, sol bek Rüzgar Eser Bostan ve sağ bek Oğuzhan Yılmaz düzenlenen törende imza attı.

Haberin Devamı

Yazarlar