Trabzonspor Trabzonspor'da şok gelişme! Nwakaeme kabul etmedi, taraflar masadan kalktı

Trabzonspor'da şok gelişme! Nwakaeme kabul etmedi, taraflar masadan kalktı

13.05.2022 - 12:43 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Anthony Nwakaeme ile yapılan görüşmelerden bir kez daha olumlu sonuç çıkmadı. İşte detaylar...

Trabzonsporda şok gelişme Nwakaeme kabul etmedi, taraflar masadan kalktı

Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Anthony Nwakaeme'de durumu belirsizliğini koruyor... Bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 28 maçta 11 gol, 10 asistlik takımının şampiyonluğunda başrolü oynayan ve kariyerinin zirvesine çıkan Nijeryalı yıldız, Kayserispor maçının ardından durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda şok gelişme Nwakaeme kabul etmedi, taraflar masadan kalktı

'TRABZONSPOR BAŞKANI DIŞINDA KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM'

33 yaşındaki futbolcu, "Trabzonspor başkanı dışında kimseyle görüşmedim. Trabzonspor'u çok seviyorum. Başkanla anlaşmaya yakınız. Benim Trabzonspor'dan ayrılışım ancak kulüp beni istemezse gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporda şok gelişme Nwakaeme kabul etmedi, taraflar masadan kalktı

AVCI: BURADA DEVAM ETMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Teknik direktör Abdullah Avcı ise Nwakaeme ile 18 aydır beraber olduklarını belirterek "Burada devam etmek istediğini söyledi. Bundan sonrasını başkan ve yönetim kurulu belirleyecek" şeklinde konuştu. Yıldız futbolcunun menajeri Deniz Türker de "Trabzonspor’la maaş ve yıl konusunda anlaşmıştık. Sadece imza parası konusunda farklı düşünceler vardı. An itibarıyla oyuncum, Trabzonspor’un taksitli ödeme talebini kabul etti. Trabzonspor istediği zaman kulübe gider imzaları atarız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MASADAN TARAFLAR MUTLU KALKAMADI 

61 saat'te yer alan habere göre; bordo-mavili kulübün bonus ve imza parasıyla birlikte verdiği 3 milyon euroluk teklifi kabul etmeyen Nwakaeme ile karşılıklı açıklamaların ardından yeniden masaya oturuldu.

YENİ TEKLİFTE SPOR YASASI ETKİSİ

Ancak, Trabzonspor Kulübü bu kez daha önce verdiği ve Nwakaeme tarafından beklemeye alınan ve kabul edilmeyen şartlar üzerinde spor yasasının da devreye girmesinden sonra değişime gitmek zorunda kaldı.

NWAKAEME KABUL ETMEDİ

Oyuncuya 2 yıllık sözleşme, 1.5 milyon euro net maaş, 500 bin euro bonus ve 500 bin euro imza parası öneren Trabzonspor Kulübü’ne Nwakaeme cephesi olumsuz yanıt verdi.

3 YIL 3 MİLYON EURO

Kulüpten 3 yıl ve 3 milyon euro talep ettiğini yönetime ileten Nijeryalı yıldızla bir daha görüşme yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyor. Bu anlaşmazlıktan sonra izlenecek yol merak konusu oldu.