Trabzonspor Trabzonspor'da son karar Abdullah Avcı'nın!

Trabzonspor'da son karar Abdullah Avcı'nın!

04.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor’da Bakasetas, Trezeguet ve Pepe dünkü idmanda yer alırken, üç isim için son kararı Avcı verecek.

Trabzonsporda son karar Abdullah Avcının

Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe’ye ilk kaybını yaşatmak isteyen Trabzonspor zorlu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenman ısınma ve düz koşu hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ile şut çalışan bordo-mavili futbolcular, son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

Haberin Devamı

Hafta boyunca oynayıp oynamayacakları konuşulan Bakasetas, Pepe ve Trezeguet de son idmanda yer aldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, salı gününden itibaren takımla çalışan Bakasetas’a ilk 11’de şans vermesi beklenirken, Pepe ile Trezeguet için son kararı maç saatinde vereceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı eğer Trezeguet’yi riske etmezse Visca sol kanada geçecek, sağ kanatta ise Abdülkadir Ömür görev yapacak.

Öte yandan Avcı’nın, Trabzonspor’un başında üç büyükler karşısında aldığı başarılı sonuçlar da dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, Avcı ile üç büyük rakibiyle 14 karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, rakip fileleri 19 kez havalandırdı, kalesinde ise 16 gol gördü.

Haberin Devamı

Yazarlar