Trabzonspor Trabzonspor'da Uğurcan Çakır değer kaybetti!

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır değer kaybetti!

17.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon Süper Lig’de yediği gollerle eleştirilen Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisinin transfermarktın verilerine göre değeri yarı yarıya azaldı.

Trabzonsporda Uğurcan Çakır değer kaybetti

Trendyol Süper Lig’de geride kalan haftalarda beklentinin uzağında kalan Trabzonspor’da başarısız sonuçlar futbolcuların değerlerini de alt üst etti. Bu alanda etkilenen en önemli isim kaptan Uğurcan Çakır oldu. Yediği gollerle ve form düşüklüğüyle eleştirilen tecrübeli file bekçisinin değeri yarı yarıya azaldı.

Haberin Devamı

Transfermarkt’ın verilerine göre Süper Lig’in en değerlileri listesinin ilk 10’unda herhangi bir futbolcu yer almadı. 13 milyon euro ile en değerli oyuncu olan Paul Onuachu, listeye 15. sıradan girdi ve Fırtına’nın en iyisi oldu.

Uğurcan Çakır’ın değer kaybı ise gözlerden kaçmadı. Bir dönem 19 milyon euro ile ligin en değerlisi olan, Avrupa devlerinden teklif almasına rağmen Trabzonspor’da kalmayı tercih eden milli file bekçisi 9 milyon euro ile 25. sırada yer aldı. Bu sezon forma giydiği 24 maçın sadece 7’sinde kalesini gole kapatmayı başaran Uğurcan, toplamda 30 gol yedi.