Trabzonspor Trabzonspor'dan Münevver Taflan'a doğum günü jesti

Trabzonspor'dan Münevver Taflan'a doğum günü jesti

13.10.2023 - 15:18 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulüp, fanatik Trabzonspor taraftarı Münevver Taflan'a doğum günü sürprizi yaptı.

Trabzonspordan Münevver Taflana doğum günü jesti

Trabzonspor Kulübü, 60 yaşına giren yürüme engelli Münevver Taflan’a kentin Kahramanmaraş Caddesi'nde adı yazılı özel bankta doğum günü sürprizi yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un kadın futbol takımı oyuncularının getirdiği pastanın üzerindeki mumları üfleyen Münevver Taflan’a ayrıca bordo-mavili kulüp tarafından çiçek, mont ve isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Vatandaşların da ilgi gösterdiği doğum günü kutlamasında Taflan, “Çok mutluyum Trabzonspor 2’nci sefer doğum günümü kutladı. Ahmet Suat Özyazıcı ve yabancı hoca daha önce doğum günümü kutlamıştı. Allah razı olsun hepsinden. 5 sene şampiyonluk gördüm. 3 şampiyonluğa yürümeye yeni başladığım için gidemedim. En son şampiyonluğu Mehmet Ali Yılmaz zamanında yaşadım” dedi.

“İNŞALLAH 5 ŞAMPİYONLUK DAHA GÖRECEK”

Trabzonspor Yönetim Kurulu Basın Danışmanı Murat Taşkın, “Münevver’in Trabzonspor’un sadece bir futbol takımı olmadığını biliyoruz. Trabzonspor bu şehir için bir kimliktir. Bu kimliğin önemli parçalarından biri de Münevver’dir. Münevver’i Trabzon’da tanımayan bilmeyen yoktur. Uluslararası alanda da Münevver’i tanıyanlar var. Biz bütün değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Münevver’de bunlardan bir tanesidir. Münevver 5 şampiyonluk gördüğünü ifade ediyor. İnşallah 5 şampiyonluk daha görecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar