Trabzonspor Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı

Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı

20.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.

Trabzonspordan Olympiakosun yıldızına kanca Performansı parmak ısırttı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Anastasios Bakasetas'ın vedası sonrası on numara pozisyonuna takviye yapmayan bordo-mavililerin, Olympiakos'un tecrübeli futbolcusuna kanca attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un gündemindeki 31 yaşındaki yıldızın bu sezon gösterdiği performans dikkat çekti. Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor, Olympiakos forması giyen Konstantinos Fortounis'i gündemine aldı. Bordo-mavililerin, Yunan yıldızı transfer listesine dahil ettiği aktarıldı.

Konstantinos Fortounis bu sezon Olympiakos'ta 42 müsabakada forma şansı buldu. 31 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Yunan yıldız, takım arkadaşlarına ise 18 gol pası verdi.

Konstantinos Fortounis'in Olympiakos ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 31 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Olympiakos altyapısında futbola başlayan Konstantinos Fortounis daha sonra Asteras Tripoli ve Kaiserslautern'de oynadı. Yıldız futbolcu, 2014-2015 sezonu başında Olympiakos'a geri döndü.

Haberin Devamı

Konstantinos Fortounis, Yunanistan Milli Takımı'nda 56 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 9 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar