Trabzonspor Trabzonspor'u şoke eden talep! Maaşının 2 katını istedi

Trabzonspor'u şoke eden talep! Maaşının 2 katını istedi

22.07.2023 - 18:07 | Son Güncellenme:

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, transfer döneminde kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirdi. Bordo-mavililerde bir yandan da iç transfer çalışmaları başladı. Trabzonspor'da geleceği belirsiz olan tecrübeli futbolcunun maaşının 2 katını talep ettiği öne sürüldü.

Trabzonsporu şoke eden talep Maaşının 2 katını istedi

Trendyol Süper Lig'in dev kulüplerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosuna önemli isimleri dahil eden bordo-mavililerde kurmaylar aynı zamanda iç transferde de harekete geçti. Trabzonspor'un yeni sözleşme imzalamak istediği tecrübeli futbolcudan şoke eden bir cevap geldi.

Haberin Devamı

Karadeniz temsilcisinin yeni sözleşme teklifinde bulunduğu başarılı oyuncu, maaşının 2 katını talep etti. İşte Trabzonspor'daki transfer hareketliliğinin ayrıntıları...

ÇOK SAYIDA AYRILIK YAŞANDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar, çok sayıda futbolcunun ayrılığına izin verdi. Taha Altıkardeş, Mislav Orsic transferi karşılığında Göztepe'nin yolunu tuttu.

Bordo-mavililerde takımda düşünülmeyen oyunculardan Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi feshedildi. 27 yaşındaki orta saha, Adana Demirspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Montasser Lahtimi, Fas temsilcisi Wydad AC'ye kiralık olarak gitti. 22 yaşındaki oyuncu için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporu şoke eden talep Maaşının 2 katını istedi

Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen Abdulkadir Parmak, Sivasspor'un yolunu tuttu. 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha Flavio ise Suudi Arabistan ekibi Al Taawoun'a kiralandı.

TRANSFERDE HIRVAT RÜZGARI

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, transferde Hırvat pazarına yöneldi. Bordo-mavililer, Southampton'dan Mislav Orsic'i 2 milyon 400 bin euro karşılığında kadrosuna kattı. NK Varazdin forması giyen Tonio Teklic için 1 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 23 yaşındaki on numarayla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Udinese forması giyen Filip Benkovic kiralık olarak takıma dahil edildi. Hırvat stoper için 500 bin euro kiralama bedeli ödendi. Altınordu'dan genç file bekçisi Onuralp Çevikkan ve Borussia Dortmund'dan Göktan Gürpüz geleceğe yatırım amaçlı kadroya dahil edildi. Panathinaikos'tan Dimitrios Kourbelis ve Real Valladolid'den Joaquin Fernandez, bordo-mavililerin diğer transferleri oldu.

Trabzonsporu şoke eden talep Maaşının 2 katını istedi

BAKASETAS'TAN YENİ SÖZLEŞMEYE YEŞİL IŞIK

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor'da kurmaylar iç transferde hamlelere başladı. Bordo-mavililerin bir süredir görüştüğü Anastasios Bakasetas'la anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.

Anastasios Bakasetas'ın 2024'te bitecek olan kontratının 2027'ye kadar uzatılmasının planlandığı aktarıldı. Bordo-mavililerden 1 milyon 250 bin euro garanti ücret alan Anastasios Bakasetas'ın yeni maaşının 1 milyon 750 bin euro civarında olacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Trabzonsporu şoke eden talep Maaşının 2 katını istedi

SIOPIS'TEN ŞOKE EDEN TALEP

Alanyaspor'dan 1 milyon euroluk bedelle transfer edilen Manolis Siopis'e de bordo-mavililerin yeni sözleşme teklifinde bulunduğu kaydedildi. Karadeniz ekibinde 700 bin euro kazanan Yunan orta sahanın menajerinin bu rakamın 2 katından fazlasını talep ettiği aktarıldı.

Trabzonsporu şoke eden talep Maaşının 2 katını istedi

Trabzonspor ile Manolis Siopis arasında bir anlaşma olmadığı ve tecrübeli orta sahanın bu yaz takımdan ayrılabileceği belirtildi. Manolis Siopis için Yunanistan'dan PAOK ve AEK'nın devrede olduğu kaydedildi. Trabzonspor kurmaylarının, tecrübeli orta sahadan teklif getirmesini beklediği vurgulandı.

Nenad Bjelica'nın yeni oyun sisteminde forma şansı bulması zorlaşan Manolis Siopis'in bu nedenle ayrılık kararı aldığı ifade edildi.

Yazarlar