Konferans Ligi Trabzonspor’un Basel maçı için nefesler tutuldu! 'Biz biriz, hep beraberiz'

Trabzonspor’un Basel maçı için nefesler tutuldu! 'Biz biriz, hep beraberiz'

15.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye, Trabzonspor’un Basel maçı için nefesini tuttu, bir oldu. Çeşitli taraftar gruplarının katılacağı karşılaşmanın biletlerinin çoğunluğu şimdiden tükendi. Tribünler, depremi sembolize eden “04.17”ye kadar suskun kalacak, saygısını ortaya koyacak.

Trabzonspor’un Basel maçı için nefesler tutuldu Biz biriz, hep beraberiz

Avrupa Konferans Ligi Play-off’unda yarın İsviçre’nin Basel takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, tüm Türkiye’yi bir araya getirdi, her bir futbolseverin kalbi bordo-mavili takım için atmaya başladı. Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır’ın vidolu çağrısıyla, ezeli rakiplerin taraftarı da yarınki karşılaşma için Karadeniz’in yolunu tutacak. Kombine biletlerin geçerli olmayacağı karşılaşmanın biletleri de, şimdiden çoğunluğu satıldı, dün 14.00 itibariyle biletlerin yüzde 65’inin tükendiği ortaya çıktı. Avrupa Konferans Ligi Play-off’unda yarın İsviçre’nin Basel takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, tüm Türkiye’yi bir araya getirdi, her bir futbolseverin kalbi bordo-mavili takım için atmaya başladı. Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır’ın vidolu çağrısıyla, ezeli rakiplerin taraftarı da yarınki karşılaşma için Karadeniz’in yolunu tutacak. Kombine biletlerin geçerli olmayacağı karşılaşmanın biletleri de, şimdiden çoğunluğu satıldı, dün 14.00 itibariyle biletlerin yüzde 65’inin tükendiği ortaya çıktı. Bordo-mavili kulüp, günler öncesinden, siyah kıyafetler ve formalarla maça gelinmesini talep ederken, tribünler de ilginç bir hazırlık içerisine girdi. Kahramanmaraş depreminin saati olan 04.17’yi kendilerine baz alan Trabzonsporlular 4 dakika 17 saniye suskun kalarak, depremzedelere olan saygısını ortaya koymuş olacak.

Haberin Devamı

Sosyal medyada, “Yüzyılın maçı” olarak değerlendirilen Trabzonspor-Basel mücadelesi, zor günler geçirdiğimiz şu günlerde dünyaya önemli mesajlar verecek. Tribünlerde yer alacak olan 42 bin kişi, “Biz biriz, tek vücuduz. Birlikte olursak, bizi hiçbir güç yıkamaz” mesajını herkese iletmiş olacak.

Bu arada Trabzonsporlu futbolcular bir video yayınlayarak şu çağrıyı yaptı:

Abdülkadir Ömür: Hangi takımdan olursa ol

Siopis: Nerede olursan ol

Denswil: Yanımızda ol

Umut Bozok: Yaralarımızı hep birlikte saralım.