Dünyadan Futbol Trabzonspor'un eski oyuncusu Mierzejewski, Ronaldo ile dalga geçti

Trabzonspor'un eski oyuncusu Mierzejewski, Ronaldo ile dalga geçti

02.05.2023 - 18:46 | Son Güncellenme:

Bir dönem Trabzonspor ve Al-Nassr'da forma giyen Adrian Mierzejewski, yıldız oyuncu Ronaldo ve takımı ile sosyal medya hesabından dalga geçti.

Trabzonsporun eski oyuncusu Mierzejewski, Ronaldo ile dalga geçti

Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al-Nassr'ın cuma günü Al-Raed'i 4-0 yendiği mücadele Ronaldo, 4. dakikada ağları havalandırmıştı. Ligde Ittıhad FC'nin 3 puan gerisinde bulunarak 2'inci sırada yer alan Al-Nassr'ın bir dönem formasını giyen Mierzejewski, Ronaldo ve takım ile alay etti.

Haberin Devamı

RUDI GARCIA İLE YOLLAR AYRILMIŞTI
Rudi Garcia yönetiminde alınan sonuçlardan memnun olmayan ve lider Ittıhad FC'nin gerisinde bulunan AL-Nassr'da yönetim Fransız teknik adamla yolları ayırma kararı almıştı. Alınan kararda Ronaldo'nun etkili olduğu iddialar arasındaydı.

"%99 ŞAMPİYON OLAMAYACAĞINIZ ANLAMINA GELİYOR"
Bir dönem Al-Nassr formasını giyen Adrian Mierzejewski, Ronaldo'nun Al-Raed'i 4-0 yendikleri maçta gol attığı anı sosyal medya hesabından paylaşarak "Süper Kupa'yı kaybettiğiniz o an, Kral Kupası'nda yarı finalde elendiniz. Derbide Al-Hilal'e yenildiniz. Bu da %99 şampiyon olamayacağınız anlamına geliyor. Ancak Al-Raed'a karşı gol attın ve takımın 4-0 kazandı." ifadelerini kullandı.