Trabzonspor Trabzonspor'un gözdesi Mendy idmana çıkmadı!

Trabzonspor'un gözdesi Mendy idmana çıkmadı!

26.08.2023 - 09:38 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da orta saha transferi için ana hedef Batista Mendy olarak belirlendi. Mendy ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken görüşmeler bitme noktasına geldi.

Trabzonsporun gözdesi Mendy idmana çıkmadı

Karadeniz ekibinde en az forvet kadar acil oyuncuya ihtiyaç duyulan bir diğer bölge orta saha. Batista Mendy’yi ana hedef olarak belirleyen Trabzonspor Yönetimi, Angers Kulübü’yle yaptığı pazarlıklarda 5 milyon Euro seviyesine çıkmıştı. Bu teklife bazı bonusların da eklendiği öğrenildi. Kulüpler arasındaki görüşmelerin bitme noktasına geldiği belirtilirken, ödeme şartları ve teminat noktasındaki pürüzler giderilmeye çalışılıyor.

Haberin Devamı

Dün ise flaş bir gelişme yaşandı ve Mendy, Fransız kulübünün maç öncesi idmanına çıkmadı. 23 yaşındaki ön liberonun sakatlığının bulunmadığı belirtilirken, Ligue 2 ekibi bugün deplasmanda Dunkerque ile karşılaşacak.

OYUNCU İKNAYA YAKIN
Fransız kaynaklar, Mendy’nin bu maçta oynamayacağını ifade ediyor. 23 yaşındaki yıldızla da temaslarını sıklaştıran Trabzonspor’un, ülke içinden başka teklifler alan Mendy’yi ikna etme noktasında büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

CHEICK CONDE'DE RAKİP METZ
Mendy’ye alternatif olarak listede bulunan Cheick Conde için Fransa’dan Metz ciddi şekilde devrede. Zürih’in başarılı orta saha oyuncusunun kariyerine Ligue 1’de devam etmeye sıcak baktığı belirtildi. 23 yaşındaki Gineli futbolcu, İsviçre ekibiyle bu sezon 4 maça çıktı. 1.85 boyundaki ön liberonun Zürih’le 2027 yılına kadar kontratı var.

Haberin Devamı

Yazarlar