Fenerbahçe Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan Çağlar Söyüncü'ye telefon!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan Çağlar Söyüncü'ye telefon!

03.01.2024 - 09:40 | Son Güncellenme:

Devre arası için transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe gündemine Çağlar Söyüncü'yü aldı. Başkan Ali Koç milli futbolcu ile görüştü.

Fenerbahçede Başkan Ali Koçtan Çağlar Söyüncüye telefon

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan, Avrupa'da ise yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, ara transfer dönemi çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin haberine göre transfer döneminde önceliğini stoper bölgesine veren Fenerbahçe, Atletico Madrid'te forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü radarına aldı.

ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Euro 2024 öncesi düzenli forma şansı bulacağı bir takımda görev almak isteyen Çağlar Söyüncü ile bir görüşme gerçekleştirdi. 27 yaşındaki savunmacı Ali Koç ile yaptığı görüşmenin ardından Fenerbahçe'ye gelmeye ikna oldu.

SIMOENE GİTMESİNE SICAK BAKMIYOR
Çağlar Söyüncü'yü ikna etmeyi başaran Fenerbahçe yönetimi, yüzünü Atletico Madrid cephesine döndürdü. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden İspanyol takım Çağlar Söyüncü'nün gönderilmesi konusunda kararsız.

Haberin Devamı

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, bu sezon toplam 168 dakika şans vermesine rağmen Çağlar Söyüncü'yü bırakmaya sıcak bakmıyor. Buna rağmen Çağlar’ın ayrılmakta kararlı olması transfer ihtimalini güçlendiriyor.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü 1,5 yıllığına kiralamak istiyor. Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid ile bu formül üzerinden pazarlıkları sürdürüyor.