Basaksehir Transferin bitmesine saatler kala bomba iddia! Edin Visca, İstanbul ekibine...

Transferin bitmesine saatler kala bomba iddia! Edin Visca, İstanbul ekibine...

14.09.2023 - 15:31 | Son Güncellenme:

Sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Boşnak futbolcu ile ilgili bomba iddia ortaya atıldı. Tecrübeli kanat oyuncusunun İstanbul ekibine transfer olacağı ileri sürüldü.

Transferin bitmesine saatler kala bomba iddia Edin Visca, İstanbul ekibine...

Başakşehir forması giydiği dönemde, ligin en istikrarlı futbolcularından olan Edin Visca, bordo-mavili takıma transfer olduktan sonra sakatlıklardan yakasını kurtaramadı. Boşnak futbolcu ile ilgili bomba transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

11 YILDA SADECE 21 MAÇ KAÇIRDI

Başakşehir'deki 11 yıllık kariyeri boyunca adeta istikrar abidesi oldu. Bu dönemde sadece 21 maç kaçıran Boşnak oyuncu, Trabzonspor'da ise yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle tam 39 maçta forma giyemedi. Bu sezon ise 3 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, 1 asist yapabildi.

Transferin bitmesine saatler kala bomba iddia Edin Visca, İstanbul ekibine...

KARİYERİNDE 2 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Başakşehir'le 2019-20 sezonunda şampiyonluk yaşayan tecrübeli kanat oyuncusu, bordo-mavili takım formasıyla 2021-22 sezonunda mutlu sona ulaştı. Türkiye kariyerinde toplam iki şampiyonluk görerek önemli bir başarıya imza attı.

BAŞAKŞEHİR SÜRPRİZİ

Bu sezon ligin geride kalan 4 haftasında bordo-mavili forma için mücadele eden Visca, eski takımının yeniden radarına girdi. Gol atma yeteneği ve asistleriyle Süper Lig'in büyük kulüplerinin dikkatini çeken ve bir dönem Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile adı anılan Visca için şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Transferin bitmesine saatler kala bomba iddia Edin Visca, İstanbul ekibine...

ÇAĞDAŞ ATAN İSTİYOR

Günebakış'ta yer alan habere göre; Edin Visca'nın eski kulübü Başakşehir'in, onu yeniden kadrosuna katma niyetinde olduğu iddia edildi. Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın planlamasında yer almakta zorlanan Visca için Başakşehir'in bir alternatif olduğu öne sürüldü. Başakşehir'in teknik direktörlük görevine getirdiği Çağdaş Atan, Visca'yı transfer etmek için harekete geçti.

110 GOL, 118 ASİST!

Ligde 3 hafta boyunca gol atamayan İstanbul ekibinin, gol yollarını güçlendirmek amacıyla Visca'yı transfer etmek istediği öğrenildi. Boşnak futbolcu, Başakşehir kariyerinde 110 gol ve 118 asist gibi etkileyici bir performans ortaya koymuştu. 33 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor yönetimi ve teknik ekibinin vereceği karar Visca'nın geleceğini etkileyecek.