Fenerbahçe Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'den rekor bonservis talebi!

Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'den rekor bonservis talebi!

07.12.2022 - 13:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla devlerin radarına takılan Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe rekor bir bonservis talep ediyor.

Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeden rekor bonservis talebi

Fenerbahçe'de Arda Güler ile birlikte parlayan yıldızların başında gelen Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın devleri yarışa girdi. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini belirledi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BABASI İTALYAN BASININA KONUŞTU

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun transferiyle ilgili La Gazzetta dello Sport'a konuştu. Feyzullah Kadıoğlu, "Ferdi için Napoli ve Milan bizimle temas kurdu. Böylesine büyük kulüplerin Ferdi ile ilgilenmesi gerçekten gurur verici" ifadelerini kullandı.

"Önceliğimiz hala Fenerbahçe" diyen Feyzullah Kadıoğlu, "Ferdi, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istiyor. Fenerbahçe bize transfer için yeşil ışık yakarsa transfer piyasasındaki teklifleri değerlendirmeye alırız" açıklamasını yaptı.

Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeden rekor bonservis talebi

PAZARLIKLAR BAŞLAYABİLİR! 12 MİLYON EURO

İtalya'da yer alan haberin detayında Milan'ın Fenerbahçe'nin kapısını ocak ayında çalacağı çünkü yaz aylarında Ferdi'nin değerinin daha da artabileceği ve Napoli'nin transferde daha güçlü hale gelebileceği belirtildi. 

Haberin Devamı

Haberde Ferdi için Milan'ın 12 milyon Euro'luk bir teklif ile pazarlıklara başlayacağı ancak Fenerbahçe'nin daha büyük bir talebinin olacağı da vurgulandı.

Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeden rekor bonservis talebi

BONSERVİSİNDE SERBEST KALMA BEDELİ YOK

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu ile yaptığı anlaşmada serbest kalma maddesi bulunmuyor. Bu da Kim Min Jae'de yaşanan senaryoyu imkansız kılıyor. Napoli, Günel Koreli futbolcunun serbest kalma maddesini kullanarak bu sezon başında transfer etmişti. 

Ferdi Kadıoğlu gelen transfer tekliflerine kulaklarını kapamış durumda. Futbolcunun yakın çevresine Fenerbahçe'nin başarısına odaklanmış durumda olduğunu söylediği belirtiliyor.

Devre arasında gelen tekliflere kapıyı kapatan Fenerbahçe yönetimi de görüşmeler için tarih olarak sezon sonunu verdi.

Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeden rekor bonservis talebi

FENERBAHÇE'DEN REKOR BONSERVİS TALEBİ

Fenerbahçe yönetimi, 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Ferdi Kadıoğlu konusunda tok satıcıyı oynuyor ve futbolcuyu rekor bonservis bedeliyle satmayı planlıyor. Bu rakamın ise en az 25 milyon Euro olabileceği konuşuluyor. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolcu satışlarındaki başarısıyla tanınıyor. Josef de Souza, Guilanno, Vedat Muriç, Eljif Elmas ve Kim Min Jae çift haneli bonservis bedeliye satılmıştı. Ancak Ferdi Kadıoğlu'nun gelecek gelirin bu oyuncuları geçmesi bekleniyor. Hatta Cenk Tosun'un elinde bulunan rekorun kırılacağı iddia ediliyor. Cenk Tosun Beşiktaş'tan Everton'a 22.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Haberin Devamı

FERDİ KADIOĞLU'NUN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe kadrosunda en uzun süredir bulunan futbolcu olan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 20 maçta 2 asist yaptı. NEC Nijmegen'den 2016'da 1.4 milyon Euro'ya transfer edilen milli oyuncu, Fenerbahçe kariyerinde ise toplam 120 maçta oynadı. 10 kez gol sevinci yaşarken 14 asist yapmayı başardı.

Transfermarkt verilerine göre Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri 12 milyon Euro...

Transferin gözde ismi Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeden rekor bonservis talebi