Galatasaray Transferini açıkladı! 'Ben, Galatasaray'la anlaştım'

Transferini açıkladı! 'Ben, Galatasaray'la anlaştım'

19.01.2023 - 17:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan lider Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. İsmi, sarı-kırmızılı takım ile anılan yıldız futbolcu 'Ben, Galatasaray'la anlaştım' ifadelerini kullanıldı.

Transferini açıkladı Ben, Galatasarayla anlaştım

Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u eleyen ve Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da bir yandan transfer çalışmaları sürüyor. İsmi, sarı-kırmızılı takım ile anılan yıldız futbolcu 'Ben, Galatasaray'la anlaştım' ifadelerini kullanıldı.

Haberin Devamı

BURUK'TAN TARİHİ BAŞARI
Galatasaray hem ligde hem de kupada yoluna doludizgin devam ederken, 35 sene sonra gelen 11 maçlık bir galibiyet serisi yakalamış oldu. Mustafa Denizli’nin 1987- 88 sezonundaki 13 karşılaşmada arka arkaya galip gelme başarısına bir adım daha yaklaşan Teknik Direktör Okan Buruk, üç müsabakadan daha zaferle ayrılırsa, tüm zamanların rekorunu kırmış olacak.

KUPADA ÇEYREK FİNALDE
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle yoluna devam eden Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, Türkiye Kupası'nda da hız kesmedi.

Mücadelde Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, çeyrek finale yükselmeyi başardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Nelsson, 38. dakikada Mertens kaydederken Alanyaspor'un tek golünü ise 67. dakikada Cavaleiro attı.

Haberin Devamı

Transferini açıkladı Ben, Galatasarayla anlaştım

'TRANSFER YASAĞI' KALKTI
Uğur Çiftçi transferinin önündeki diğer engel ise 18 bin 500 bin Euro'luk borç nedeniyle getirilen 'transfer yasağı'ydı. Lucas Torreira'nın menajerine imaj hakları nedeniyle oluşan bu borç ödendi.

EMRE TAŞDEMİR PÜRÜZÜ
Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosuna yerli bir sol bek almak için çalışmalara başlayan sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile anlaştı. 30 yaşındaki sol beke karşılık 600 bin euro para ve Emre Taşdemir'i vermeyi kabul ederken, Taşdemir konusunda pürüz çıktı. Sarı-kırmızılı oyuncu ile Sivasspor arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

ÇALIMBAY: EMRE GELMEDEN UĞUR'U VERME ŞANSIMIZ YOK
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-0'lık Karacabey maçının ardından Uğur Çiftçi'nin durumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Çalımbay, "Uğur, Galatasaray'a gitmek istiyor. Önünü açmamız lazım ama Emre Taşdemir gelmeden Uğur Çiftçi'yi verme şansımız yok." dedi.

Transferini açıkladı Ben, Galatasarayla anlaştım

'BEN GALATASARAY İLE ANLAŞTIM'
Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Uğur Çiftçi'nin eski hocası Mustafa Kaplan transferi açıkladı. Kaplan konuyla ilgili olarak, "Uğur Çiftçi ile konuştum. 'Ben, Galatasaray'la anlaştım. Emre Taşdemir teklifi kabul etmediği için süreç uzadı, başka formül bulanacak ve Galatasaray'a gideceğim' dedi"

Haberin Devamı

OĞULCAN İLE YOLLAR AYRILDI
Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ın sezon sonuna kadar Pendikspor'a kiralandığını açıkladı. Oğulcan'ın maaşını Pendikspor karşılayacak.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Oğulcan Çağlayan'ın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi gerçekleştirilen Giresun Spor Kulübü Derneği ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Buna göre futbolcunun 2022-2023 sezonu kalan yarısı için bedelsiz geçici transferi konusunda Pendikspor Futbol A.Ş. ile anlaşmaya varılmış olup ücretlerinin tamamı Pendikspor Futbol A.Ş. tarafından ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Giresunspor'a kiralanan oyuncu, Karadeniz ekibinde çıktığı 11 maçta 1 asist yaptı.

Yazarlar