Fenerbahçe Tugay Kerimoğlu'ndan Fred vurgusu! 'Eksikliği doldurulamıyor'

Tugay Kerimoğlu'ndan Fred vurgusu! 'Eksikliği doldurulamıyor'

26.11.2023 - 23:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçı Tugay Kerimoğlu yorumladı. Tugay Kerimoğlu, sarı-lacivertlilerde Fred'in eksikliğinin hissedildiğini belirtti.

Tugay Kerimoğlundan Fred vurgusu Eksikliği doldurulamıyor

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla geçtiği müsabakayı Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Karşılaşmanın kırılma anının Livakovic'in kurtarışı olduğunu belirten Tugay Kerimoğlu, "Fenerbahçe'yi biz kendi evinde nasıl düşünürüz rakibi boğar ve bireysel yetenekle sonucu alır ancak bu maçta öyle olmadı. Benim içinde oyunun kırılma anı Güven'in şutunda Livakovic'in çıkardığı toptu" dedi.

Haberin Devamı

Fred'in eksikliğinin doldurulamadığını vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Bugün itibariyle Fenerbahçe'nin eksikleri çok ortaya çıktı birinci olarak fiziksel olarak yetersizlikler var. İkinci olarak pozisyonala göre birçok oyuncuyu arıyor. İsmail'in yanındaki isimler hep değişiyor ancak bir türlü Fred'in eksikliği doldurulamıyor" ifadelerini kullandı.

Sebastian Szymanski'nin performansının düşüşe geçtiğini belirten eski futbolcu, "Szymanski'nin performans düşüşündeki en önemli etken Fred'in eksikliği. Fenerbahçe bugün net şekilde Osayi'yi aradı. Tadic bugün oyun olarak çok etkili değildi. Benim için bugün sol bek de Ferdi'ydi sol açık da Ferdi'ydi" açıklamasını yaptı.

Tugay Kerimoğlu son olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "Sakatlıklardan oluşan durumlarda oynayan Crespo ve Zajc'ın artık Fred'in yokluğunda ben varım diyebilmesi lazım ancak olmuyor. İsmail hocanın 19/19 yaptığı kadrodan bugün en farklı olan şey diğer oyuncuların bir türlü hazır olmaması."

Haberin Devamı