1.Lig Turgay Karslı: Oyuncuların mücadele gücünün ortaya çıkmasını bekliyoruz!

Turgay Karslı: Oyuncuların mücadele gücünün ortaya çıkmasını bekliyoruz!

21.04.2024 - 23:35 | Son Güncellenme:

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı, Ankara Keçiörengücü maçının ardından konuştu.

Turgay Karslı: Oyuncuların mücadele gücünün ortaya çıkmasını bekliyoruz

Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Ankara Keçiörengücü'nü 2-1'lik skorla mağlup eden Sakaryaspor'da teknik sorumlu Turgay Karslı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Turgay Karslı, "Pas oyununda, top oyununda, geçişlerde başarılıydık. Sonradan oyunun resmi değişti. Rakibin oyuna kattığı oyuncular bizim oyuncu değişikliğimiz, biraz oyunun dengesini değiştirdi. Hakkıyla aldığımız bir 3 puan ama korumamız gereken bir skor var, bunu da oyunla sağlayacağız. Tabii oyuncuların mücadele gücünün ortaya çıkmasını bekliyoruz böyle bir durumda. Atmosfer iyiydi ve bunu değerlendirebilecek oyuncularla biz sahaya çıktık. Oyunun geneli bizim sürekli kazanma ihtiyacımızı karşılayacak porsiyona doğru götürdü. Buraya gelirken mutlak 3 puan için geldiler. Çünkü onların da önlerindeki rakiplerin kaybedeceği puanlara göre yukarıda bir şey çabalama gayeleri vardı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Taraftar hususuna değinen Karslı, "Son haftalarda içeride oynayacağımız bir maçımız kaldı. Buna da bugünkü gibi bir seyirci grubunun değil de daha coşkulu bir taraftar grubunun katılımını bekliyoruz. Bizim ya da oyuncuların sahada göstermiş oldukları mücadelenin yakıtı taraftarın gücüdür. Bu yakıta da bizim ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Yazarlar