E-Spor Türk esporcular Dünya Finali için hazır

Türk esporcular Dünya Finali için hazır

31.12.2022 - 15:06 | Son Güncellenme:

Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan Mobile Legends Dünya Şampiyonası 1 Ocak – 15 Ocak tarihlerinde Jakarta’da düzenlenecek. Büyük finalde Türkiye’yi temsil edecek Incendio Supremacy takımı oyuncusu Furkan Akbulut, “hazırız ve kazanmak istiyoruz” dedi.

Türk esporcular Dünya Finali için hazır

Dünyanın en büyük mobile turnuvalarından biri olan Mobile Legends Dünya Şampiyonası heyecanı için gerim sayım başladı. Ülkelerindeki elemeleri geçmeyi başaran en iyi 16 takım Endonezya’da gerçekleştirilecek Mobile Legends M4 Dünya Şampiyonası’nda karşı karşıya gelecek. 1 Ocak – 15 Ocak tarihlerinde yapılacak büyük finalde Türkiye’yi Incendio Supremacy takımı temsil edecek. Incendio Supremacy takım oyuncusu Furkan Akbulut dünya finali öncesi Skorer’in sorularını yanıtladı. 

Haberin Devamı

“Ailem dünya şampiyonu olup dönmemi istiyor” 
Türkiye’yi Jakarta’da temsil edecek olan Furkan Akbulut, “Türkiye şampiyonu olduktan sonra çevremden ve ailemden saygı görmeye başladım. Oyun çevresinde tanınmaya başladım ve popülerliğim arttı diyebilirim. Ailem şampiyon olduğumu ve dünya finali için Jakarta’ya gittiğimi öğrenince çok güzel tepkiler verdi. Hatta ilk eve gittiğimde beni pasta ile karşılamışlardır. Çok sevinmiştim gerçekten. Dünya şampiyonu olup dönmemi istiyorlar” dedi.   

Şampiyonaya hazırlık sürecinden bahseden Akbulut, “Ekibimizde okula gidenler olduğu için gündüz antrenman yapamasak da neredeyse her akşam analiz yapıp hazırlık oyunları oynadık diyebilirim. Mobile Legends her gün kendinizi geliştirmeniz gereken bir oyun. Metası her gün değişen bir oyun. Şu anda da metaya güzel bir şekilde ayak uydurduğumuzu düşünüyorum. Bu süreçte hem takım olarak hem de bireysel olarak çok geliştik. Dünya finali çok zor olacak. Grubumuz da çok iyi takımların yer aldığı bir grup ama hazırız ve kazanmak istiyoruz” yorumunu yaptı. 

Haberin Devamı