Turkish Airlines Euroleague Türk Telekom'un yıldızına Euroleague kancası! Transfer için devler yarışa girdi

Türk Telekom'un yıldızına Euroleague kancası! Transfer için devler yarışa girdi

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde liderliğini devam ettiren, Eurocup'ta da finale yükselme başarısı gösteren Türk Telekom'un yıldızına Euroleage ekipleri kanca attı. Erdem Can yönetimindeki Başkent ekibinin yıldızıyla Olimpiakos ve Virtus Bologna'nın ilgilendiği iddia edildi.

Türk Telekomun yıldızına Euroleague kancası Transfer için devler yarışa girdi

Eurocup'ta finale yükselen temsilcimiz Türk Telekom'un yıldızları, Avrupa basketbolunun gözde ekiplerinin radarına girdi. Erdem Can yönetiminde bu sezon inanılmaz bir grafik çizen Başkent temsilcisinin yıldızına Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna ve Olimpiakos'un ilgi gösterdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Euroleague'de normal sezonu lider tamamlayan Olimpiakos ile play-off yarışına dahil olamayan Virtus Bologna'nın Türk Telekom forması giyen Tyrique Jones'la ilgilendiği belirtildi. 25 yaşındaki ABD'li pivotun durumunun Euroleague ekipleri tarafından yakın takibe alındığı vurgulandı.

Türk Telekomun yıldızına Euroleague kancası Transfer için devler yarışa girdi

BasketNews'in haberine göre; Georgios Bartzokas yönetimindeki Olimpiakos'un Tarık Black ile yeni sözleşme imzalamayacağı ve Türk Telekom'dan Tyrique Jones'la bu boşluğu doldurmayı hedeflediği kaydedildi.

Virtus Bologna'nın ise takım kadrosunu gençleştirmek istediği ve Mam Jaiteh'in yerine ABD'li pivotu takibe aldığı belirtildi.

Türk Telekomun yıldızına Euroleague kancası Transfer için devler yarışa girdi

ERDEM CAN'IN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Eurocup finalinde Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek olan Türk Telekom'un bu maçı kazanması halinde Turkish Airlines Euroleague'e doğrudan katılım hakkı elde edeceği kaydedildi. Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can, Tyrique Jones'u bu sezon vazgeçilmez oyuncuları arasına dahil etti.

Haberin Devamı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25 maçta oynayan ABD'li pivot, yüzde 70,1 boyalı alan isabetinin yanı sıra; 13.8 sayı, 8.9 ribaund ve 1.3 blok ortalaması yakaladı. Tyrique Jones, Eurocup'ta ise yüzde 69.2'lik iki sayı isabetiyle 12.5 sayı ve 7.8 ribaund ortalamalarını tutturdu.

Yazarlar