Diğer Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da

Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da

08.03.2024 - 14:48 | Son Güncellenme:

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.

Türkiyede bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da

Uluslararası Motosporları Federasyonu (FIM) ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) organizasyonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşecek yarışlara Erciyes Kayak Merkezi ev sahipliği yapacak. Dünya kar motosikletinin şampiyonlarının start alacağı organizasyonu, Amerika kıtasında CBS Sport, Avrupa’da Sport TV Network, Asya ve Güney Amerika’da FOX Sport, Türkiye’de ise D-Smart canlı yayınlayacak. Türkiye etabının ardından 14 Nisan’da Finlandiya, 21 Nisan’da Norveç’te yapılacak etaplarla tamamlanacak Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın ilk etabında 6 kez şampiyon olan Adam Renheim, 4 kez şampiyon olan Jesse Kirchmeyer, geçtiğimiz yılın şampiyonu Aki Pihlaja, eski şampiyonlardan Bacher Elias ile birlikte Türkiye’nin motokros şampiyonları Şakir Şenkalaycı ve Galip Alp Baysan gibi önemli sporcular katılacak.
Hafta sonu bir festival havasında gerçekleşecek yarışlar Cumartesi 15.00, Pazar ise 14.00’ten itibaren D-Smart 82. Kanal Spor Smart 2 ve D-Smart GO’dan naklen yayınlanacak.

 

Yazarlar