Galatasaray Ümit Davala'dan Galatasaray'ın yıldızına eleştiri! 'İlk kez bu kadar kaçırdığını gördüm'

Ümit Davala'dan Galatasaray'ın yıldızına eleştiri! 'İlk kez bu kadar kaçırdığını gördüm'

21.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı. Heyecan dolu mücadelenin ardından Ümit Davala, sarı-kırmızılıların yıldızıyla ilgili itirafta bulundu.

Ümit Davaladan Galatasarayın yıldızına eleştiri İlk kez bu kadar kaçırdığını gördüm

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 1'inci haftasında Galatasaray, Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'taki mücadelede sarı-kırmızılılar rakibi karşısında çok sayıda gol fırsatı yakalamasına rağmen maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın son dakikalarda geri dönüşe imza attığı mücadeleyi Ümit Davala değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu ve antrenörü dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın ilk 15 dakikada değerlendiremediği pozisyonlar sonrası Kopenhag'ın direnç kazandığını belirten Ümit Davala, "Galatasaray maçı önceden bitirebilirdi. 10 kişi kalmalarını beklememeliydi. İlk 15 dakika çok pozisyon var, kaçırıyorsun. Karşı takıma direnç veriyorsun" dedi.

Haberin Devamı

Ümit Davala, sarı-kırmızılıların rahat bir şekilde kazanabileceği maçın son dakikalarda beraberlikle sonuçlanmasına dair, "Çok rahat alacağımız maç, şükür berabere bitti. 2-0'dan 2-2 Kopenhag'a karşı kolay değil ama demek istediğin zaman oluyor" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin ilk kez bu kadar gol pozisyonunu değerlendiremediğini dile getiren Ümit Davala, "Kerem Aktürkoğlu'na çok pozisyon geldi. Mauro Icardi'ye de geldi. Mauro Icardi'nin ilk kez bu kadar kaçırdığını gördüm" diye konuştu.

Galatasaray'ın ilk yediği golde hataların olduğunu belirten eski futbolcu, "1-0'dan sonra ikinci golü nasıl yiyorsun? İlk golde hatalar var. En kalabalık merkezde bunlar olmaz" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın geri dönüşünün kutlanması gerektiğini vurgulayan Ümit Davala, "İkinci golde defans arkası koşu var, onu takip eden yok. 2-0'dan sonra oyundan koparsın. Yine de Galatasaray'ı tebrik ederim. Böyle bir maçta 2-0'dan 2-2 kolay değil" dedi.