UEFA Avrupa Ligi Ümit Davala'dan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas! Yerden kalkamadı

Ümit Davala'dan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas! Yerden kalkamadı

23.02.2024 - 10:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa defterini erken kapadı. Sarı-kırmızılı takımın eski yıldızı Ümit Davala, yenilgiyi TV8.5'ta değerlendirirken, Galatasaraylı oyuncuları eleştirdi.

Ümit Davaladan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas Yerden kalkamadı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Ümit Davala, Galatasaray'ın Sparta Prag'a elendiği maçı TV8,5'ta değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Davala'nın yorumu: "Galatasaray 1-1'den sonra öne geçebilirdi. Baskı yapamadı, çok kolay top kaybı yaptı. Çok tuhaf, inanmayan bir Galatasaray vardı. Barış saçma sapan bir geri pas yaptı. Davinson ayağının altından top kaçırdı. Kerem yerden kalkmıyordu. Abdülkerim, Barış Alper dışında mücadele eden yoktu.

Ümit Davaladan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas Yerden kalkamadı

'BÖYLE OYNARSAN HER TAKIM YENEBİLİR SENİ'

Muslera'nın 3. golde özellikle hatası vardı. Bu şekilde oynarsa, Prag değil her takım yenebilir seni. Okan Buruk kenarda yırttı kendini. Bir tepki veriyordu ama o tepkiyi oyuncular veremedi. 2-1 de bitirebilirsin maçı. Oyuncular reaksiyon gösteremedi. Galatasaray maçı çevireceğine dair hiç etki vermedi. Hiç heyecanlandırmadı taraftarları.

'HAKEM KÖTÜ MAÇ YÖNETTİ'

Haberin Devamı

Bu maçın bir üzüntüsü de yok. Bu şekilde üzülmüyorsun da hak etmedin çünkü maçı. Ayakta zor duruyordu oyuncular. Barış Alper, Kaan'a yardım edeceğim diye çok yoruldu. Hakem çok kötü bir maç yönetti. Icardi'nin çenesine gelen bir dirsek vardı. Faul bile vermedi."

Ümit Davaladan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas Yerden kalkamadı