Kasımpaşa Umut Bozok'tan Galatasaray ve Nuri Şahin sözleri!

Umut Bozok'tan Galatasaray ve Nuri Şahin sözleri!

06.06.2022 - 22:18 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, kişisel twitch kanalında çarpıcı ifadeler kullandı.

Umut Bozoktan Galatasaray ve Nuri Şahin sözleri

Spor Toto Süper Lig'i 20 golle tamamlayan Umut Bozok gol kralı oldu. 25 yaşındaki futbolcu, 2012-2013 sezonunda bu unvanı elde eden Burak Yılmaz'dan sonra krallık yarışını zirvede tamamlayan ilk yerli futbolcu oldu.

Haberin Devamı

Başarılı golcü, ligde sergilediği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un dikkatini çekerek milli takım kadrosuna da seçilmişti. Ancak Umut sakatlığı nedeniyle A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı.

'NURİ ŞAHİN DİREKT AVRUPA'YA GİDER, İNANILMAZ HOCA'

Yıldız futbolcu da kişisel Twitch kanalından flaş açıklamalarda bulundu. Nuri Şahin için övgü dolu ifadeler kullanan Umut, "Nuri Şahin, Türkiye'de büyük takımlara uğramadan direkt Avrupa'ya gider. Hak ediyor, inanılmaz bir hoca" dedi.

Galatasaray'ın radarında yer alan 25 yaşındaki oyuncu, "Şu anda ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya 1 sene kiralık gelmiştim, şimdi Lorient'e dönüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

'RACHID GHEZZAL YILAN GİBİ'

Umut, Rachid Ghezzal'ın yakın arkadaşı olduğunu belirterek "Rachid, yılan gibi. Sol ayağı var ya inanılmaz, her şeyi yapar, bacak arası, şut, frikik, orta... Her şey var onda" yorumunu yaptı.

RACHID GHEZZAL'IN LYON GÜNLERİ