1.Lig Umut Bulut, Eyüpspor'da ikinci baharını yaşıyor!

Umut Bulut, Eyüpspor'da ikinci baharını yaşıyor!

14.02.2022 - 11:27 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig'de Umut Bulut fırtınası esiyor. 1 ay sonra 39 yaşına girecek golcü oyuncu Eyüpspor formasıyla 22 maçta 13 gol ve 4 asistlik performansıyla gençlere taş çıkartıyor...

Umut Bulut, Eyüpsporda ikinci baharını yaşıyor

Yıllardırdır oynadığı istikrarlı futboluyla Türk futbolunun önemli golcüleri arasına giren Umut Bulut ilerleyen yaşına rağmen performansıyla alkış topluyor.

Haberin Devamı

13 gole ulaştı!

Sezon başında iddialı bir kadro kuran Eyüpspor'a transfer olan Umut Bulut adından söz ettirmeye devam ediyor. İstanbul ekibiyle 22 maçta forma giyen tecrübeli golcü 13 golün yanı sıra 4 asistle takımına katkı sağlıyor.

Bu haftayı da boş geçmedi!

TFF 1. Lig'de Play-Off mücadelesi veren Eyüpspor'un Bandırmaspor'la çıktığı kritik maçta 90 dakika sahada kalan Umut Bulut 20. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirmişti.

Takımıyla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Umut Bulut'un en az 2 sezon daha futbolculuk kariyerine devam edeceği belirtiliyor.

Kariyeri boyunca Ankaragücü, Trabzonspor , Toulouse, Galatasaray , Kayserispor ve Yeni Malatyaspor gibi üst düzey takımlarda 686 maça çıkan Umut Bulut 219 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

38 yaşında olan Umut Bulut 1 ay sonra 39 yaşına basacak.

Yazarlar