Fenerbahçe Umut Nayir Fenerbahçe'yi pişman etti! Gol makinesine dönüştü

Umut Nayir Fenerbahçe'yi pişman etti! Gol makinesine dönüştü

24.01.2024 - 12:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Süper Lig ekibi Pendikspor'a transfer olan Umut Nayir kariyerinde patlama yaşıyor. Sarı-lacivertli takımda siftah yapamayan Umut Pendik'te gol makinesine dönüştü.

Umut Nayir Fenerbahçeyi pişman etti Gol makinesine dönüştü

Fenerbahçe sezon başında Eyüpspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Umut Nayir'i 15 Ocak'ta Süper Lig ekibi Pendikspor'a kiralamıştı.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geçtiğimiz günlerde tranfserde kadrolarına bir yerli forvet katabileceklerini söylemişti.

UMUT PATLAMA YAŞADI
Ancak Fenerbahçe'de çıktığı 13 maçta gol ya da asist katkısı sağlayamayan Umut Nayir yeni takımında adete patlama yaşadı. 30 yaşındaki milli futbolcu Pendikspor'da forma giydiği 3 maçta 3 gol atmayı başardı.

Kadrosuna yerli forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Umut Nayir'in Pendik formasıyla sergilediği performansla, tecrübeli forveti kiralık gönderdiğine bin pişman oldu.

ÜST ÜSTE GOLLER
Umut Nayir, Pendikspor formasıyla ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda çıkarken, takımının Antalyaspor'a 2-1 kaybettiği maçta takımının tek golüne imza atan isim oldu.

Haberin Devamı

Ardından takımı ile 2. maçına Beşiktaş karşısında çıkan 30 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmayı da boş geçmedi ve 4-0'lık maçta takımına galibiyeti getiren isimlerden birisi oldu.

Ligdeki ikinci maçında dün akşam Kasımpaşa karşısında sahaya çıkan milli futbolcu, Pendikspor'un rakibini 3-2'lik skorla geçtiği maçta bir kez daha gol sevinci yaşadı.

Umut Nayir Fenerbahçeyi pişman etti Gol makinesine dönüştü