Milli Takım Umut Nayir: Umarım onları üzecek skoru alırız

Umut Nayir: Umarım onları üzecek skoru alırız

20.03.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'na ilk kez davet edilen Umut Nayir, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk defa milli takıma seçildiği için bu durumun kendisi için çok özel olduğunu belirten Umut Nayir, "Hocamla buraya geldiğimde de görüştük. Bana söylediklerini basın toplantısında tekrarladı. Ben de burada söyleyeyim, yaşı biraz geçmiş Türk gençlerine de örnek olabilir. Benim için çok mutluluk verici. Hocam, 29 yaşında ilk kez milli takım formasını giymiş ve Avrupa şampiyonu olmuş. İnşallah bana da öyle bir taçlandırma nasip olur. Elimden geldiğince performans göstermek istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"GRUBU LİDER BİTİREBİLMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR HEDEF"

Milli takımda sıcak bir ortam olduğunu ve daha önce aynı takımda oynadığı oyuncular olduğu için zorluk çekmediğini belirten Nayir, Hırvatistan'ın önemli bir futbol kültürü olduğunu vurgulayarak, "Son dönemde birçok büyük turnuvaya damga vurdular. Ben de iki sene önce Hırvatistan'da top oynamış birisi olarak düzenlerine aşinayım. O yüzden de rekabet ortamlarının farkındayım. Grubu lider bitirebilmek bizim için büyük bir hedef. Daha önce onlarla oynayıp kazandığımız ikonik maçlarımız var. Umarım onları üzecek skoru alırız" şeklinde konuştu.

"FORVET OYUNCULARI SKOR YAPTIKÇA ÖZGÜVENLERİ YERİNE GELİYOR"

Takımdaki forvet oyuncularının performanslarının çok iyi olduğunu aktaran tecrübeli oyuncu, "Forvet oyuncuları skor yaptıkça özgüvenleri yerine geliyor, özgüvenleri yerine gelince de skor yapmaya devam ediyor. Burada 3 forvet oyuncumuz var. Üçümüzün de performansının keskin olması milli takım adına fayda. Kim oynarsa oynasın bu performansını devam ettirirse sıkıntı çekmeyiz" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

"ÜMRANİYESPOR'A GELMEDEN ÖNCE RECEP HOCAYA HEDEFİMİN MİLLİ TAKIM OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM"

Ümraniyespor'da doğru bir yapılanma olduğunu ve bu sayede iyi bir performans gösterdiğini aktaran tecrübeli forvet, "Ümraniyespor'a gelmeden Recep hoca ile ilk telefon görüşmemde kendisine, 'Hedefim milli takım, sizin bünyenizden milli takıma gideceğim' demiştim. Hocam da inşallah diye temenni etmişti. Orada doğru bir organizasyon var ve bana biçilen rolde ben de doğru oynadım. Sıralamada olarak son sırada olsak da doğru bir oyun oynadığımızın herkes farkında" dedi.