Fenerbahçe Umut Nayir'in Fenerbahçe'den istediği maaş ortaya çıktı

Umut Nayir'in Fenerbahçe'den istediği maaş ortaya çıktı

27.06.2023 - 19:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Umut Nayir'in talep ettiği maaş netlik kazandı.

Umut Nayirin Fenerbahçeden istediği maaş ortaya çıktı

Edin Dzeko ve Ryan Kent'i kadrosuna dahil ederek transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin gündemine Umut Nayir geldi. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği tecrübeli forvetin talep ettiği maaş belli oldu.

Haberin Devamı

Bonservisi Eyüpspor'da bulunan Umut Nayir, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Ümraniyespor'da geçirmişti. 29 yaşındaki santrfor, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Umut Nayir, kırmızı-beyazlılarda 33 maçta forma şansı bulmuştu. Başarılı oyuncu bu müsabakalarda 18 gol ve 3 asist üretmişti.

Umut Nayirin Fenerbahçeden istediği maaş ortaya çıktı

Eyüpspor'a geri dönen Umut Nayir, performansı sonrası A Milli Futbol Takımı'na da davet edilmişti. Milli futbolcu, Galler maçında attığı golle birlikte ilk kez bu sevinci yaşamıştı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Umut Nayir için sarı-lacivertlilerin, Eyüpspor'la sözlü anlaşma sağladığı iddia edilmişti. TRT Spor'un haberine göre; 29 yaşındaki santrforun maaş talebi belli oldu. Umut Nayir'in Fenerbahçe'den yıllık 35 milyon Türk Lirası garanti ücret istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Ankaragücü altyapısında yetişen Umut Nayir daha sonra Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split, Giresunspor ve Eyüpspor formaları giydi.

Yazarlar