Fenerbahçe Union Saint Gilloise'da panik hakim! Fenerbahçe endişesi

Union Saint Gilloise'da panik hakim! Fenerbahçe endişesi

06.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Union Saint Gilloise cephesinde Fenerbahçe maçı öncesi endişe yaşanıyor. Zorlu müsabakayı yönetecek hakem Pinheiro otoriter tarzıyla dikkat çekiyor.

Union Saint Gilloiseda panik hakim Fenerbahçe endişesi

Sarı-lacivertli taraftarlar kendilerine ayrılan yüzde 5’lik kapasitenin çok üzerinde bilet talebinde bulundu. Bazı Belçikalı taraftarların 400 euroya karaborsada Türk seyircilere bilet sattığı ve bu yöndeki girişimlerin stada giriş men cezası yaptırımına maruz kalacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Anderlecht maçında 2 takım taraftarı arasında çıkan olaylar nedeniyle sıkı üst araması yapılacağı bildirildi.

Bu sezon Avrupa kupalarında başarılı sonuçlara imza atan Saint Gilloise, Fenerbahçe maçına büyük önem veriyor. Ligde lider olan, kupada finale kalan sarı-mavililer, Avrupa Konferans Ligi’nde de yoluna devam etmeyi hedefliyor.

MAC ALLISTER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Sakatlığı bulunan stoper Kevin Mac Allister çalışmalara başlarken, sol kanat Loic Lapoussin de Fenerbahçe karşısında forma giyebilecek. Sakatlıkları devam eden stoper Fedde Leysen ve forvet Kevin Rodriguez’in ise ilk maçta oynamaları beklenmiyor.

PINHEIRO'YA DİKKAT

Union Saint Gilloise ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Anderlecht Stadı’nda saat 23.00’te başlayacak müsabakada Pinheiro’nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Joao Pinheiro sezon başında Beşiktaş’ın sahasında Dinamo Kiev’i 1-0 yendiği Konferans Ligi play-off rövanş maçını yönetmişti.

Haberin Devamı

Karşılaşmada 9 kez sarı kartını kullanan Portekizli hakem otoriter tarzıyla dikkat çekmişti.

Yazarlar