Voleybol Vakıfbank, Neslihan Demir'in sözünü tuttu! Antrenman itirafı olay oldu

Vakıfbank, Neslihan Demir'in sözünü tuttu! Antrenman itirafı olay oldu

14.05.2022 - 11:37 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde Vakıfbank, Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon büyük başarılara imza atan Vakıfbank'ta menajer Neslihan Demir Güler'in sezon başlamadan önce söylediği sözler olay oldu. Öte yandan eski milli voleybolcunun antrenman itirafı ise güldürdü.

Vakıfbank, Neslihan Demirin sözünü tuttu Antrenman itirafı olay oldu

Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. ve son maçında Vakıfbank ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanan mücadeleden sarı-siyahlılar 3-0 galip ayrıldı. VakıfBank böylece seriyi 3-2 yaptı ve şampiyon tamamladı. Şampiyonluğun ardından VakıfBank’ın menajeri Neslihan Demir Güler'in sezon başlamadan önce söylediği sözler akıllara geldi.

Haberin Devamı

5 SEZONDA 4. KUPA
2017-2018 sezonundan beri Türkiye’nin tek şampiyonu olan sarı-siyahlılar, 26 Nisan 2018’den bu yana tam 1478 gündür ülkenin en büyüğü unvanını koruyor. Sultanlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu, Kovid-19 salgını nedeniyle şampiyon ilan edilmeden sonlandırılmıştı. Vakıfbank’ta Isabelle Haak 19 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Gabi karşılaşmayı 18 sayıyla tamamladı. Ayrıca Vakıfbank’ta Cansu Özbay sezonun en iyi pasörü, Gabi sezonun en iyi smaçörü, Isabelle Haak sezonun en iyi pasör çaprazı ve Zehra Güneş ise sezonun en değerli oyuncusu olarak rüya takıma seçildi.

Vakıfbank, Neslihan Demirin sözünü tuttu Antrenman itirafı olay oldu

SON MAÇ ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ
Vakıfbank, 22 Mayıs'ta Slovenya'da oynanacak Süper Final için geri sayıma girdi. İtalya Ligi'nde birkaç gün önce şampiyonluğunu ilan eden Imoco'yla karşılaşacak temsilcimiz kazanması durumunda 5. ve son görevini de bu sezon tamamlamış olacak.

Haberin Devamı

NESLİHAN DEMİR GÜLER'İN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU
VakıfBank’ın menajeri Neslihan Demir Güler'in sezon başlamadan önce Radyospor’a yaptığı iddialı açıklamalar tekrar gündem oldu. Güler 5 kulvarda yarıştıklarını dile getirirken hepsini almayı hedeflediklerini belirtti. Vakıfbank şu ana kadar 4 kupayı kazanırken CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco ile şampiyonluk için yarışacak. İşte o sözleri...

Vakıfbank, Neslihan Demirin sözünü tuttu Antrenman itirafı olay oldu

5 KUPA HEDEFİYLE SEZONU AÇTIK
Neslihan Demir Güler, “Şampiyonlar Kupası’nı bir kaç senedir almamıştık ve almayı çok istiyorduk. O yüzden çok motive oynadık o maçta. Eczacıbaşı’na karşı 3-0 galip gelmeyi de başardık. Bizim için güzel bir başlangıç oldu. Bu sene 5 kupa sloganı ile sezonu açtık. Tüm kupaları almak istiyoruz” diye konuştu.

"HATALARIMIZI TESPİT ETTİK"
Neslihan şöyle devam etti: “Biliyorsunuz ki milli takım sezonu çok uzun sürdü ve bizim yabancı oyuncularımız da dahil hemen hepsi milli takımlarından geldi. Fikstürümüz ligin üst sıralarını zorlayacak takımlarla başladı. Konsantrasyon kayıpları olabiliyor. Teknik ekibimiz yaptığımız hataları tespit edip bir daha olmaması için çalışıyor.”

"SAHADA OLMAK İSTERDİM"
“Dışarıdan maç izlemek nasıl, sahada olmak istiyor musun sorumuza” da Neslihan şöyle cevap verdi: “Dışarıda olmak, sahada olmaktan çok daha zor. Saha içindeyken oyuna müdahale edebiliyorsun ama saha dışında elinden birşey gelmiyor. Tabii ki içerde olmak istediğim zamanlar oluyor.”

Haberin Devamı

Vakıfbank, Neslihan Demirin sözünü tuttu Antrenman itirafı olay oldu

"ANTRENMANA ÇIKTIM, ÖLÜYORDUM!"
Antrenmanlara katılıyor musun sorusuna ise “Geçen sene pandemi nedeniyle antrenmana gelemeyen oyuncu olduğunda 3-4 kez antrenmana çıktım. Ölüyordum. Spor çok nankör siz onu 1 hafta bırakırsınız o sizi 1 ay. Şu an Giovanni isterse top vuruyorum tabii. Manşet maçına katılırsam kazanmak için oynuyorum.”

"SARAYBOSNA’DA ALTYAPI OKULU"
Altyapıya verdikleri önemi de anlatan Neslihan Demir Güler, “Alt yapılarımızın önemini biliyoruz. Buket, Yasemin, Tuğba hepsi genç altyapımızdan gelen oyuncular. Gelecek vaat ediyorlar. Ayrıca 1. Lig’de mücadele eden B takımımız var. 1. Lig’de oldukça çekişmeli geçiyor ve o takımdaki oyuncularımız da maç tecrübesi yaşıyorlar. Saraybosna’da kurduğumuz voleybol okulumuz ile altyapımıza oyuncu kazandırıyoruz” dedi.

Haberin Devamı