Voleybol VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi!

VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi!

12.03.2024 - 10:51 | Son Güncellenme:

VakıfBank'ın yıldız ismi Zehra Güneş, yeni tarzı ile sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan basketbol maçına giden Zehra'nın görüntüsü canlı yayına geldi.

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi

Sultanlar Ligi'nde son olarak Eczacınaşı'nı 3-0 yenen VakıfBank normal sezonun bitmesine kısa süre kala liderlik iddiasını sürdürdü. Hafif sakatlığı bulunan Zehra Güneş mücadelede dinlendirildi. Yıldız ismin yeni saçları gündem oldu.

Haberin Devamı

Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basketbol karşılaşmasını yerinden takip eden Zehra Güneş'in tribündeki görüntüsü canlı yayına geldi. Saçlarının rengini koyulaştıran Zehra'nın yeni tarzı sosyal medyada beğeni topladı.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI
Zehra Güneş kendi sosyal medya hesabından yeni saç rengini paylaştı. Melissa Vargas ve takım arkadaşları yorumlara emoji bıraktı. Kısa sürede paylaşımına 2 binden fazla yorum geldi. 

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi

VAKIFBANK ECZACIBAŞI'NI YENDİ

Sultanlar Ligi’nin 25. hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit ile deplasmanda karşılaşan VakıfBank, rakibini 3-0 mağlup etti. Bu sezon Eczacıbaşı’na karşı ligde hem iç sahada hem de deplasmandaki derbileri kazanan sarı-siyahlılar, ligdeki 22. galibiyetine imza attı.

Haberin Devamı

VakıfBank, 5-2 geriye düştüğü ilk sette rakibini 13-13’te yakaladı. 14-14’ün ardından 5-0’lık seriyle durumu 19-14’e getiren sarı-siyahlılar, seti de 25-18 noktaladı ve öne geçti. VakıfBank’in iki smaçörü kaptan Gabi Guimaraes ile Bianka Busa, bu sette toplam 11 sayıyla öne çıktı. İkinci sete 3-0’la giren VakıfBank, skor üstünlüğünü setin sonuna kadar sürdürdü. File önünde başarılı bir performans sergileyen VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 4 blokla oynadığı seti 29 dakikada 25-22 kazandı ve durumu 2-0’a getirdi. Büyük çekişmeye sahne olan üçüncü ve son sette 23-21 geriye düşen VakıfBank, 4-0’lık seriyle seti 25-23, maçı da 3-0 kazandı.

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi