Voleybol VakıfBank'ta Gabi kararı! Zehra Güneş kaptan oldu, Alexia Carutasu fırtınası

VakıfBank'ta Gabi kararı! Zehra Güneş kaptan oldu, Alexia Carutasu fırtınası

14.10.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 1'inci haftasında VakıfBank ile Karayolları karşı karşıya geldi. Sarı-siyahlılarda Gabi ve Zehra Güneş kararları dikkat çekti. Alexia Carutasu'nun performansı parmak ısırttı.

VakıfBankta Gabi kararı Zehra Güneş kaptan oldu, Alexia Carutasu fırtınası

Giovanni Guidetti yönetimindeki VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 1'inci haftasında Karayolları'nı konuk etti. VakıfBank'ın ev sahipliğindeki mücadele net skorla sona erdi. VakıfBank'ta Zehra Güneş ve Gabi hakkında verilen kararlar dikkat çekti. Sarı-siyahlılarda Alexia Carutasu'nun performansı hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki yabancı kuralı nedeniyle VakıfBank'ta Gabi maçın kadrosuna dahil edilmedi. Tecrübeli voleybolcunun yerine Zehra Güneş, VakıfBank kaptanı olarak sahaya çıktı.

SET VERMEDEN GALİP

VakıfBank, Karayolları karşısında parkeden 3-0'lık net skorla galip ayrıldı. Sarı-siyahlılar ilk sette rakibini 26-24'lük skorla geçti. İkinci sette rakibi karşısında ağırlığını koyan VakıfBank, 25-19'luk skorla 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. VakıfBank, üçüncü sette ise 25-18 kazandı. Sarı-siyahlılar, sezona 3-0'lık galibiyetle başladı.

VakıfBankta Gabi kararı Zehra Güneş kaptan oldu, Alexia Carutasu fırtınası

ALEXIA ŞOV YAPTI

VakıfBank'ın yıldızı Alexia Carutasu, Karayolları karşısında oldukça etkili bir performans sergiledi. Yıldız voleybolcu 24 sayılık performansıyla maçın en skoreri oldu. Sarı-siyahlılarda İdil Naz Başcan ve Chiaka Ogbogu 8, Bianka Busa 7 sayı kaydetti.

Haberin Devamı

VAN AALEN: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

VakıfBank'ın sezon başında renklerine bağladığı Saran Van Aalen, Karayolları galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli voleybolcu şu ifadeleri kullandı:

"Kazandığımız için mutluyum. Sezon başında olduğumuz için henüz tam manasıyla arzu ettiğimiz seviyede değiliz ancak üzerinde çalışarak istediğimiz yere geleceğiz. Bugün kazanmak önemliydi ve 3-0 ile kazanmayı başardık."

Yazarlar