Fenerbahçe Valbuena'nın menajeri: 'Ben böyle bir şey görmedim'

Valbuena'nın menajeri: 'Ben böyle bir şey görmedim'

13.06.2017 - 11:13 | Son Güncellenme:

Mathieu Valbuena'nın menajeri Jean-Pierre Bernes, oyuncusunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Valbuenanın menajeri: Ben böyle bir şey görmedim

RMC Sport'ta Team Duga isimli programa telefonla bağlanan Bernes, karşılamadan oldukça etkilenmiş: "Kariyerimde birçok oyuncum karşılandı ama daha önce böylesini yaşamamıştım. Havaalanında 400-500 kişi bizi bekliyordu. Böylesine bir coşku daha önce görmemiştim. Beni en çok vuransa Fransa'da değersizleştirilen bir Fransız oyuncunun Türkiye'de gerçen bir yıldız gibi karşılanması oldu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kendisiyle ilk teması nisan ayında kurduğunu ifade eden Bernes, "Lyon'da, özellikle istatistiksel olarak harika bir sezon geçirdi. İki taraf da 2+1 yıllık sözleşmeyi konuşuyordu ama sonra Fenerbahçe'nin teklifi gelince işler değişti" dedi.

Valbuena'nın Lyon'da çok sevildiğini belirten Bernes, Fenerbahçe'nin transfer için yoğun mesai harcadığını söyledi:

"Kamuoyunda öyle bir algı oluştu ki sanki biz transfere zorlanmışız gibi. Böyle bir fırsat çıktı karşımıza. Başkan Aulas, bana Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmemizi söyledi. Oyuncu ve herkes memnundu bundan. Fenerbahçe gerçekten yoğun mesai harcadı. Çok hızlı bir şekilde anlaşma sağladık. Artık yeni bir maceraya atılıyor."

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'a gelen Valbuena daha sonra sağlık kontrolünden geçmişti.

Yazarlar