Fransa Ligue 1 Valentin Rosier'den Sergen Yalçın itirafı! 'Beşiktaş yönetimini suçlamıyorum'

Valentin Rosier'den Sergen Yalçın itirafı! 'Beşiktaş yönetimini suçlamıyorum'

19.01.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan satın alma opsiyonuyla birlikte Ligue 1 ekibi Nice'e kiralanan Valentin Rosier, basın toplantısında konuştu. Fransız sağ bek, Sergen Yalçın'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Valentin Rosierden Sergen Yalçın itirafı Beşiktaş yönetimini suçlamıyorum

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldıktan sonra uzun süre takımdan ayrı kalan ve ardından Nice'e kiralanan Valentin Rosier açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nice'in düzenlediği basın toplantısında konuşan Valentin Rosier, "Nice'in bana ilgisi yeni değildi. Yazın sportif direktör ve hocamızla konuşmuştum. Nice'i daha önceden tanıyordum. Buranın tarihi bir kulüp olduğunu biliyordum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yeni yönetimi suçlamadığını vurgulayan Valentin Rosier, "Beşiktaş'ta yeni yönetim bizimle devam etmeme kararı aldı. Onları suçlamıyorum, önüme bakıyorum. Kadro dışı kaldım ve bu yüzden maç eksiğim oldu. Tekrardan formumu yakalamam için biraz zamana ihtiyacım var" dedi.

Francesco Farioli'nin takımlarının bir DNA'sı olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, "Francesco Farioli'yi Türkiye'den hatırlıyorum. Onun takımlarının bir DNA'sı ve karakteri var. Burada onunla çalışacağım için çok mutluyum. Uğrunda mücadele etmek istediğiniz bir antrenör olması önemli. Avrupa'da üst düzey maçlarda oynadım. Ekstra biri değilim belki ama tecrübem var" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Seni en çok etkileyen teknik direktör kimdi" sorusuna Valentin Rosier, "Dall'Oglio, beni futbola başlatan oydu. Ve Sergen Yalçın. Bende büyük bir etki bıraktı. Çünkü Sergen Yalçın; coşkuydu, çılgınlıktı, bazı kelimeleri söyleyemem ama bir şeydi" cevabını verdi.