Galatasaray Valon Behrami'den Mauro Icardi itirafı! 'Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi'

Valon Behrami'den Mauro Icardi itirafı! 'Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi'

01.04.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

İsviçreli eski futbolcu Valon Behrami, Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi hakkında konuştu. Icardi'nin eleştirilmekten korkmadığını vurgulayan Valon Behrami, Arjantinli santrforla ilgili transfer iddialarını yorumladı.

Valon Behramiden Mauro Icardi itirafı Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi

İsviçre futbolunun efsane isimlerinden Valon Behrami, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansa dikkat çeken Valon Behrami'nin yorumları şaşırttı.

Haberin Devamı

Milan'ın Mauro Icardi ile ilgilenmesi ve Arjantinli forvetin İtalya'ya geri dönüşüne dair değerlendirmede bulunan Valon Behrami çarpıcı ifadeler kullandı.

Mauro Icardi'nin fırsat olması halinde Milan'a imza atabileceğini belirten Valon Behrami, "Bence Milan'a dönme fırsatı olsaydı, bunu değerlendirirdi. Milan'da olsa Serie A'da gol kralı olur muydu? Evet, kolayca. Lautaro'yu geçer miydi? Evet, tabii ki" dedi.

Arjantinli futbolcunun eleştirilerden korkmadığını vurgulayan Valon Behrami, "Mauro Icardi, bunun için yaşayan biri, korkusu yok, bu yüzden onu takdir ediyorum. Cesaret etmeyi seviyor, eleştirilse bile hiçbir şey için endişelenmiyor" ifadelerini kullandı.

Icardi'nin olağanüstü bir futbolcu olduğunu ifade eden Valon Behrami, "Her zaman ne kadar soğukkanlı olduğunu gösterdi. Sorumluluk ona ağır gelmez. Icardi, olağanüstü bir oyuncu. Ayrıca onun nasıl bir ortam yaratacağını da düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon başında bonservisini aldığı Mauro Icardi, bu sezon 38 maça çıktı. Arjantinli santrfor bu karşılaşmalarda 23 kez rakip fileleri havalandırdı. Mauro Icardi takım arkadaşlarına 11 gol pası verdi.

Mauro Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 31 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Vecindario altyapısında futbola başlayan Mauro Icardi daha sonra Barcelona altyapısı, Sampdoria altyapısı, Inter ve Paris Saint Germain'de oynadı. Galatasaray, 31 yaşındaki forvetin bonservisi için sezon başında 10 milyon euro ödedi.

Mauro Icardi, Arjantin Milli Takımı'nda 8 maça çıktı. Yıldız forvet bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar