Beşiktaş Veli Kavlak, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin favorisini açıkladı

Veli Kavlak, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin favorisini açıkladı

01.10.2022 - 09:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski orta saha oyuncusu Veli Kavlak yarın Vodafone Park'ta oynanacak derbiyi yorumladı.

Veli Kavlak, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin favorisini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası dev derbiye sahne olacak. Beşiktaş, Vodafone Park'ta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Beşiktaş'ın eski futbolcularından Veli Kavlak, dev karşılaşma öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'CENK TOSUN'DAN GOL BEKLİYORUM'

Cenk Tosun'dan gol beklediğini söyleyen Kavlak, "En unutamadığım derbi Fenerbahçe ile oynadığımız İnönü Stadı'nın son derbisi... Beşiktaş'ın maçı 2-1 alacağını düşünüyorum ve Cenk Tosun'dan da kesinlikle bir gol bekliyorum. Weghorst, Souza, Gedson gibi oyuncular maçta kilit rol oynayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Kavlak yaptığı açıklamada, "Oynadığı iki maç Beşiktaş'ın istediği gibi gitmedi ama çabuk toparlayacağını düşünüyorum. Derbi de bunun için iyi bir fırsat. Beşiktaş kendi sahasında oynuyorsa kesinlikle favoridir." dedi.

'F.BAHÇE FİZİKSEL ANLAMDA ÇOK GÜÇLÜ'

 Fenerbahçe ile ilgili de konuşan Veli Kavlak, "Fenerbahçe yeni hocayla birlikte her oyuncunun elinden geleni yaptığını, fiziksel anlamda da çok güçlü olduklarını söyleyebilirim. Bizi çok heyecanlı bir maç bekliyor" diyerek sözlerini noktaladı. 

Haberin Devamı

Yazarlar