Dünyadan Futbol Vincent Aboubakar'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Kararım kesindi'

Vincent Aboubakar'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Kararım kesindi'

16.02.2023 - 19:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Al Nassr'dan transfer ettiği Vincent Aboubakar sürpriz bir itirafta bulundu.

Vincent Aboubakardan Cristiano Ronaldo itirafı Kararım kesindi

Beşiktaş'ın Hollandalı forveti Wout Weghorst devre arasında Manchester United'a giderek siyah beyazlıları şaşırtmıştı. Forvetsiz kalan Beşiktaş Al Nassr'ın Ronaldo'yu transfer etmesiyle beraber eski forveti Aboubakar ile anlaştı.

Haberin Devamı

Ronaldo Manchester United'dan Al Nassr'a, Weghorst Beşiktaş'tan Manchester United'a, Vincent Aboubakar da Al Nassr'dan Beşiktaş'a transfer olarak tüm dünyanın konuştuğu transfer üçgeni tamamlanmış oldu.

Vincent Aboubakardan Cristiano Ronaldo itirafı Kararım kesindi

ABOUBAKAR'DAN AÇIKLAMA Beşiktaş'ta üçüncü dönemine başlayan Kamerunlu forvet Canal+'da Talents d'Afrique'ye konuştu. Ronaldo'nun kendisine takımdan ayrılmaması için dil döktüğünü belirten Aboubakar'ın açıklamaları;

"Ronaldo'yla bir süre konuştuk. Benim takımda kalmamı çok istedi. Fakat benim kararım kesindi ve Ronaldo'ya, ailevi nedenlerden dolayı ayrılacağımı söyledim.

Vincent Aboubakardan Cristiano Ronaldo itirafı Kararım kesindi

Bana ailemin nerede olduğunu sordu, ben de ona Fransa'da olduklarını ve bu yüzden Türkiye'ye gitmeyi tercih ettiğimi, böylece onlara daha yakın olacağımı belirttim. O da ailevi durumumdan dolayı, takımdan ayrılmamın daya iyi olacağını düşündü.

Haberin Devamı

Sezon sonuna kadar kalmamı istediler, fakat Beşiktaş'tan teklif gelince ayrılmayı tercih ettim. Benim için zor bir süreç oldu, ancak en sonunda beni bırakmayı kabul ettiler." Aboubakar iki kez transfer olduğu Beşiktaş'ta iki Süper Lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşarken forma giydiği 71 maçta 35 gol attı ve 9 asist yaptı.