Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın özel antrenörü Burak Yılmaz'a cevap verdi! 'Büyük bir saygı eksikliği'

Vincent Aboubakar'ın özel antrenörü Burak Yılmaz'a cevap verdi! 'Büyük bir saygı eksikliği'

14.11.2023 - 20:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Milliyet'e konuşan Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkındaki sözleri büyük ses getirdi. Vincent Aboubakar'ın bireysel antrenörü, Burak Yılmaz'a cevap verdi.

Vincent Aboubakarın özel antrenörü Burak Yılmaza cevap verdi Büyük bir saygı eksikliği

Beşiktaş'ta üst üste yaşanan kötü sonuçlar sonrası görevinden istifa eden Burak Yılmaz, suskunluğunu Milliyet'e bozdu. Attila Gökçe'ye konuşan Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkındaki iddiası siyah-beyazlı kulüp tarafından yalanlandı.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar'ın bireysel antrenörü Selim Demirel, sosyal medya hesabından Burak Yılmaz'a cevap verdi. Selim Demirel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi bir oyuncu olmanız sizi iyi bir antrenör yapmaz. Beşiktaş'ın herhangi bir tecrübeniz olmamasına rağmen size sunduğu fırsata karşı büyük bir saygı eksikliği" ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ: 4 AY SONRAKİ ALACAĞININ ÖDENMESİ İÇİN ISRAR EDİYORMUŞ

Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar'la ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirmişti:

"Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum."

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ: TEK NEDENİ SAKATLIK

Beşiktaş Kulübü de Burak Yılmaz'în bu iddialarını yalanladı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Aboubakar'ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmamasından dolayı formasını giyemediği yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. Aboubakar'ın Futbol A Takımımızın oynadığı son 4 karşılaşmada forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır."