Milli Takım Vincenzo Montella: Bizden beklenti yüksek!

Vincenzo Montella: Bizden beklenti yüksek!

27.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

A Milli Takım’da göreve gelmesiyle rüzgârı terse çeviren Teknik Direktör Montella, Hırvatistan galibiyetini tarihi bir zafer olarak nitelendirirken, “Genç bir takımız. Bizden herkesin beklentisi çok yüksek” dedi.

Vincenzo Montella: Bizden beklenti yüksek

EURO 2024’e katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Montella, ülkesi İtalya’da DAZN kanalına konuk oldu.

Haberin Devamı

Stefan Kuntz’tan boşalan hocalık koltuğuna oturduktan sonra ay-yıldızlı takıma müthiş bir dokunuş yapan deneyimli teknik adam Hırvatistan ve Letonya zaferlerinden bahsetti. Montella şu ifadeleri kullandı: “Hırvatistan maçı dönüm noktası oldu. Milli Takım hocalığı farklı bir iş, etkisi son derece olumlu. Hırvatistan’da tarihi bir zafer aldık ve çıkmayı garantiledik. Genç bir takımız. Bizden herkesin beklentisi çok yüksek.”

Vincenzo Montella, Hakan Çalhanoğlu için de övgü dolu sözler kullanırken, “Hakan Çalhanoğlu çok gelişti. Inter’de üç kişilik savunmanın önünde yeni bir pozisyon buldu. Belki de bu rolde o da kendini buldu. Gelişimini sürdürmeye de devam ediyor. Defansın önünde oyun kurucu oldu. Şu anda dünyanın en iyilerinden. 4’lü oynadığımız takımda pozisyonu farklı, eski rolüne yeniden alışması gerekecek. Taktik zekası, oyun vizyonu yüksek olan bir oyuncu. Ondan bu yönde faydalanıyoruz. Üst düzey bir futbolcu.”

Haberin Devamı