Milli Takım Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım!

Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım!

22.03.2024 - 22:15 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi konuştu.

Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında özel maçta Macaristan'a konuk olacak A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Macaristan maçı hakkında konuşan Vincenzo Montella, "Bizim için güzel bir test olacak EURO 2024 öncesinde. Rakibin aksiyonlarına göre sahada neler yapacağımız çok önemli" dedi.

Orkun Kökçü'nün geri dönmesine dair mesaj veren Vincenzo Montella, "Son maçlarda Orkun Kökçü bizimle değildi. Çok önemli bir futbolcumuz. Umarım bizim için iyi bir performans sergiler" ifadelerini kullandı.

Tüm futbolculara şans vermek istediğini vurgulayan İtalyan teknik direktör, "Dürüst olmak gerekirse bazen problem yokken problem yaratmak istiyormuşuz gibi görünüyor. Arda Güler görmek istediğimiz bir futbolcu. 8 aydır 20 dakika her maçta oynamayan bir futbolcuyu hemen oynatıp riske atmak gerekir mi? Burada duygusal olmamak lazım. İnsanları anlıyorum ama mantıklı olmak gerekiyor. Herkesi değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella şu şekilde devam etti:

"Burada kötü bir niyetle cevap vermedim. Mayıs ya da haziran başında çok fazla konuşacağınız isimler olacak. Çünkü sadece 20 kişiyi hareketli bir şekilde götürebileceğiz Avrupa Şampiyonası'na."