Fenerbahçe Vitor Pereira: Hala şansımız var

Vitor Pereira: Hala şansımız var

05.11.2021 - 01:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun dördüncü haftasında konuk olduğu Antwerp'i 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli çalıştırıcısı Vitor Pereira maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Portekizli çalıştırıcı karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Skordan dolayı çok mutluyum. Takımın performansından dolayı da öyle. Bugünkü galibiyeti hak ettik, daha fazla gol de atabilirdik. Takım, bugünkü performansı nedeniyle tebriği hak ediyor."

"HALA ŞANSIMIZ VAR"

"Hala mücadelenin içindeyiz. Bugünkü oynadığımız oyunu oynarsak, Yunanistan'da da kazanabiliriz. Bugün oynadığımız gibi oynarsak, hala şansımız var.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

"Taraftarlarımıza da teşekkürler, otel çıkışında bizi desteklediler. En önemli maçlardan birini kazandık, şimdi önümüzde iki maç var. Elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe armasının olduğu yerde her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız zaten."

"KALİTE, ÖZ GÜVENLE GELİR"

"Bence bugün iyi bir maç oynadık, iyi bir takım ruhu sergiledik. Bu tarz maçları oynayacak takım ruhu ve karaktere sahip olduğumuzu gösterdik. Daha fazla gol atabilirdik, skordan mutluyum. Yüksek kalitede oynadığımız maçlar vardı ama futbol sadece taktiksel şeyler değildi. Kalite, öz güvenle gelir. Geçirmiş olduğumuz zor haftalardan sonra takımımıza öz güveni vermemiz gerekiyordu."

Haberin Devamı

 

Yazarlar