Dünyadan Futbol Vitor Pereira'yı çıldırtan soru: Bu kabalık! Futbolla alakası olmayan bir konu

Vitor Pereira'yı çıldırtan soru: Bu kabalık! Futbolla alakası olmayan bir konu

27.10.2022 - 15:45 | Son Güncellenme:

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, Fluminense maçı sonrası basın toplantısında bir gazetecinin sorduğu soruya oldukça sinirlendi. Pereira "Bu kabalık! Futbolla alakası olmayan bir konu." ifadelerini kullandı.

Vitor Pereirayı çıldırtan soru: Bu kabalık Futbolla alakası olmayan bir konu

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, Fluminense'ye 2-0 kaybettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin sorduğu soruya çok sinirlendi. Pereira basın toplantısında "Bu kabalık! Futbolla alakası olmayan bir konu" ifadelerini kullandı. Soruyu soran Marco Bello adındaki gazeteci Vitor Pereira'dan özür diledi. İşte ayrıntılar..

Haberin Devamı

"BU DURUM BASİT DEĞİL, AĞIR"

Corinthians'ta Vitor Pereira bilmecesi sürüyor. Vitor Pereira'nın gelecek sezon takımın başında yer alıp almayacağı konusunda henüz netlik kazanmış değil. Corinthians'ın Santos'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından "Aile meselesi benim için çok önemli, mutlu olabilmek için ailemi yüz üstü bırakamam. Kalırsam, iyi olduklarını hissetmeliyim. Eğer hissetmiyorsam, beni bağışlayın. Bu durum basit bir durum değil, ağır bir durumdur." ifadelerini kullanmıştı.

Vitor Pereira'nın bu açıklamaları Brezilya basınının da gündemine oturdu. Brezilyalı gazeteciler Corinthians'ın Fluminense'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından istifa edip etmeyeceği yönünde sorular sordu.

Vitor Pereirayı çıldırtan soru: Bu kabalık Futbolla alakası olmayan bir konu

PEREIRA'YI KIZDIRAN SORDU

Haberin Devamı

Marco Bello adındaki bir gazeteci ise sorduğu soruyla Pereira'yı adeta çılgına çevirdi. Marco Bello "Elimizdeki bilgilere göre karınız gitmenizi istiyor ama siz kalmak istiyorsunuz. Evinizde sorumlu olan kim?" şeklinde bir soru yöneltti.

ÇOK SERT CEVAP VE İSTİFA SÖZLERİ

Bu soru Pereira'yı oldukça sinirlendi. Portekizli teknik adam "Arkadaşım... Senden daha kibar olduğum için cevap vermeyeceğim. Gördün mü? Ailem bana eğitim verdi, cevap vermem. Kabalık. Futbolla alakası olmayan bir konu. Tek kelimeye cevap vermiyorum. Bana duyduğun saygı, benim de sana duyduğum saygıdır. Karım 12 yıldır evden uzakta ve verdiğim kararlar hep benim. Çocuklarla kalıyor. Bu tür yorumları kabul etmiyorum. Bu kaba, saygısızlık." şeklinde cevap verdi.

Vitor Pereirayı çıldırtan soru: Bu kabalık Futbolla alakası olmayan bir konu

Pereira, Corinthians'taki görevini bırakıp bırakmayacağı konusunda ise "Zaten benim yerimi alacak başka birini arıyorlarsa bu benim sorunum değil. Bunu ancak sezon sonunda, kulübün hedeflerine ulaşıldığında tekrar konuşacağım." ifadelerini kullandı.

GAZETECİ ÖZÜR DİLEDİ

Vitor Pereira'ya Elimizdeki bilgilere göre karınız gitmenizi istiyor ama siz kalmak istiyorsunuz. Evinizde sorumlu olan kim?" sorusunu soran gazeteci Marco Bello, Portekizli teknik direktörden özür diledi.

Marco Bello sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Eve geldiğimde Vitor Pereira'ya sorduğum sorunun çok kötü olduğunu düşündüm. Sıradan bir soru olması gerekiyordu, ama kulağa saldırgan geldi. Buradan özür dilemek istiyorum. Vitor'u gördüğümde yine özür dileyeceğim. Umarım anlarsın... Ya da en azından pişmanlığımı anlarsın. Herkese kucak dolusu sevgiler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Vitor Pereirayı çıldırtan soru: Bu kabalık Futbolla alakası olmayan bir konu

Vitor Pereirayı çıldırtan soru: Bu kabalık Futbolla alakası olmayan bir konu

Yazarlar