Voleybol Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor

Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor

08.01.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, kızı Yade'nin VakıfBank'ta forma giymesi ve yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı.

Volkan Demirel açıkladı Kızı VakıfBankta oynuyor

Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, kızı Yade ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ntv'ye konuk olan Demirel, kızının VakıfBank'ta forma giydiğini söyledi.

Haberin Devamı

"YADE VAKIFBANK ALT YAPISINDA OYNUYOR"
"Yade'den çok ümitliyim sporcu olması adına. İnşallah Türkiye'ye güzel bir sporcu olur. Voleybol oynuyor VakıfBank alt yapısında. Ben yönlendirmedim. Kendi istedi. VakıfBank'ta çok disiplenel bir eğitim var. VakıfBank ve Eczacıbaşı'nın final Avrupa'da final oynaması kız çocuklarında çok etki yarattı. Filenin Sultanları da çok başarılı."

ZEHRA JOKER OLARAK VOLKAN DEMİREL'İ SEÇTİ
Filenin Sultanları'nın orta oyuncusu Zehra Güneş, geçtiğimiz günlerde yarışma programında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’i joker seçmişti. Zehra, futbol hakkında hiçbir bilgisi olmadığını ve Volkan Demirel'in joker olarak çok yardımcı olduğunu belirtti. Bu sayede güzel bir işe imza attıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Volkan Demirel açıkladı Kızı VakıfBankta oynuyor

"2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ile Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?" sorusunun ardından Zehra Güneş joker hakkını, Maraş depremlerinde en çok zarar gören illerden olan Hatay'da yardım çığlıklarıyla etkili olan, Hataspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'i arayarak kullandı. Zehra Güneş'in diğer telefon joker haklarında ise Naz Aydemir Akyol ile Kalben yer aldı.

Volkan Demirel ise sorunun doğru cevabı olan, "Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır" şıkkını söyleyerek milli voleybolcu Zehra Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

Milli voleybolcu, 6 Şubat depreminde vefat eden, hayali Zehra Güneş olmak olan Ceren Topal'ın takımı Hatayspor'a ödülü bağışlayacağını dile getirdi.